Ελλάδα

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ για το επεισόδιο στο Μαξίμου: Η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα

Ανακοίνωση για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος τους μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Βαυαρό πολιτικό, Πέτερ Ραμσάουερ, εξέδωσε η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση με τίτλο “Αρχή άνδρα δείκνυσι” (σ.σ η εξουσία φανερώνει τον πραγματικό χαρακτήρα του ανθρώπου) η ΕΦΕ καταδικάζει την επίθεση και σημειώνει ότι θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα.

Όλη η ανακοίνωση:

“Αρχή άνδρα δείκνυσι

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Πέτερ Ραμσάουερ που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου «βρωμιάρη Έλληνα» τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν.

Η Ε.Φ.Ε. αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με άντρα που παρίστανε τον αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο - Άρπαξε χρήματα από 33χρονο σε στάση λεωφορείου
Παριστάνοντας τον ένστολο, ο άνδρας ζήτησε επιτακτικά από τον 33χρονο να σηκώσει τα χέρια, και στη συνέχεια άρπαξε από την τσάντα του θύματος το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 200 ευρώ
Άγιος Δημήτριος