Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η…θολούρα του Υπ.Οικονομικών και τα περαστικά των ένστολων στον Στουρνάρα

Η…θολούρα του Υπ.Οικονομικών και τα περαστικά των ένστολων στον Στουρνάρα
,

Οι ένστολοι ήθελαν να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Γιάννη Στουρνάρα αλλά τελικά δεν είδαν τον Υπουργό. Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ενημέρωσε τους συναδέλφους του πως οι απαντήσεις που έλαβε από εκπροσώπους του υπουργειου σχετικά με τα αιτήματά τους  είναι…θολούρα!

Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες διαμαρτύρονται για τις περικοπές στους μισθους τους και προαναγγέλουν οτι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Δημήτρης Φωτόπουλος “οι απαντήσεις του υπουργείου ήταν θολούρα, δε μας έδωσαν ξεκάθαρες απαντήσεις, ουτε επιβεβαίσωσαν ούτε και διεύψευσαν αυτά που ακούγονται για τις περικοπές στους μισθούς μας”.

Το ψήφισμα πάντως που δεν παρέλαβε ο “ασθενής” Υπουργός οι ένστολοι  το παρέδωσαν σε συνεργάτες του.

“Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν έγραφε το πανό τους” ενώ τα συνθήματα που φώναζαν είναι “είπα, είπα, ξείπα, δεν υπάρχει τσίπα” και “οι ένστολοι ποτέ δεν επαιτούν, αξιοπρέπεια το μόνο που ζητούν”.

Οι ένστολοι μάλιστα απειλούν με λευκή απεργία, δε θα κοβουν ουτε…κλήσεις γεγονός που θα δημιουργησει πρόβλημα στα ήδη άδεια κρατικά ταμεία. (Διαβάστε τη σχετική είδηση).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι εισόδημα χάνουν οι αστυνομικοί – Αναλυτικός πίνακας

Ούτε κλήσεις δεν θα κόβουν οι αστυνομικοί!

“Όποιος διαμαρτύρεται με στολή τιμωρείται”

Κυριαζίδης: Δεν ψηφίζω τις περικοπές στους ένστολους αν…


 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε