Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Trident δίνει χρώμα στη ζωή μας!

Η Trident δίνει χρώμα στη ζωή μας!

Φτάνει πια με τη μουντίλα! Τοίχοι, σκαλιά, παγκάκια και παιδικές χαρές στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία, παίρνουν χρώμα χάρη στην Trident και τους σπουδαστές της σχολής Βακαλό και τους διάσημους street artists Same84 & Achilles.

Καλλιθέα, Μεταμόρφωση, Χολαργός, Τρίκαλα “είδαν” γειτονιές και σημεία τους να παίρνουν… χρώμα και γεύση χάρη στην Trident. Και χάρη στην έμπνευση των σπουδαστών της σχολής Βακαλό και των διάσημων street artists Same84 & Achilles, που συμμετείχαν στην πρωτότυπη δράση και μετέτρεψαν παγκάκια, τοίχους και παιδικές χαρές σε έργα τέχνης.

Ο τοίχος στο Χατζηκυριάκειο έπαψε σε είναι μονόχρωμος και -μεταξύ μας- απόλυτα βαρετός. Με ένα παιδί να περιβάλλεται από πολύχρωμες φούσκες, πήρε άλλη χάρη. Όπως και τα μουντά σκαλιά σε μια γειτονιά του Χολαργού. Το χρώμα του γκράφιτι τους έδωσε άλλη αίσθηση. Όπως και στα καφέ παλιά παγκάκια σε μια πλατεία στην Καλλιθέα.

Στη Μεταμόρφωση, μια παιδική χαρά άλλαξε εντελώς όψη όταν το τσιμεντένιο παγκάκι έγινε… μια μικρή βιβλιοθήκη.

Ένα ξεχαρβαλωμένο ΚΑΦΑΟ στο Χαλάνδρι έγινε ράφι για βιβλία και μέρος για να ακουμπήσει ένα μικρό κορίτσι για να μπορέσει να διαβάσει το βιβλίο του.

Και στα Τρίκαλα, ο τοίχος μιας πολυκατοικίας έγινε… παράθυρο για να απολαμβάνει τη θέα μια νεαρή γυναίκα.

Και επειδή τα λόγια ίσως είναι «φτωχά» για να περιγράψουν τα παραπάνω, οι εικόνες «λένε» (πάντα) περισσότερες… λέξεις!

Καλλιθέα

Πριν…

και μετά..

Χατζυκυριάκειο

Πριν…

και μετά…

Χολαργός

Πριν…

και μετά…

Πλατεία Χαλανδρίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις