Ελλάδα

Ιεράπετρα: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού 65χρονης Ισραηλινής τουρίστριας στο Καβούσι

Η συγγραφέα Μικέλ Πέλεκ, που είναι γνωστή στην περιοχή του Καβούσιου Ιεράπετρας αφού για χρόνια επισκέπτεται την περιοχή όπου και διαμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αγνοείται από τις 5 Ιουνίου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Ιεράπετρα στην Κρήτη, για το εντοπισμό 65χρονης τουρίστριας, η οποία αγνοείται από τις 5 Ιουνίου.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στην Ιεράπετρα για τον εντοπισμό της 65χρονης Μικέλ Πέλεκ, της τουρίστριας με καταγωγή από το Ισραήλ, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν πριν 2 μέρες.

Πρόκειται για την συγγραφέα Μικέλ Πέλεκ, που είναι γνωστή στην περιοχή του Καβούσιου Ιεράπετρας, δεδομένου ότι για χρόνια επισκέπτεται την περιοχή όπου και διαμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 65χρονη πήγαινε συχνά για πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα οι έρευνες να έχουν μεγάλο εύρος επιχειρησιακων δράσεων για τον εντοπισμό της.

Σήμερα (07.06.2025) ζητήθηκε και η συνδρομή της Υπηρεσίας, στις έρευνες εντοπισμού της αγνοούμενης. Η Π.Υ συμμετέχει με έναν διασωστικό σκύλο, drone και πεζοπόρο τμήμα διασωστών.

Παράλληλα, στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί και κλιμάκιο του Λιμενικού που ερευνά από θαλάσσης περιοχές όπου μπορεί να μετέβη η αγνοουμένη, καθώς επίσης και μέλη εθελοντικών ομάδων διάσωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Μετρό Θεσσαλονίκης αναστέλλει τα δρομολόγια για ένα μήνα – Πω θα εξυπηρετούνται οι πολίτες
Ο ΟΑΣΘ ενεργοποιεί ειδικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας λεωφορειακής γραμμής-εξπρές που θα καλύπτει τη διαδρομή της βασικής γραμμής (Νέα Ελβετία - Σιδηροδρομικός Σταθμός)
Μετρό Θεσσαλονίκης
Στη φυλακή τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη για το μακελειό στα Βορίζια
Παρόλο που τα τρία μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη ήταν να απολογηθούν αύριο το πρωί, η ανακρίτρια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για να απολογηθούν ενώπιόν της
Μακελειό στα Βορίζια
Για δωροληψία κατηγορείται ο 60χρονος λιμενικός που συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκων στον Βόλο - Έλαβε μίζα 5.000 ευρώ για ελέγχους πλοίων
Πήρε χρήματα από ιδιώτη προκειμένου να μην γίνει έλεγχος σε πλοίο - Στην υπόθεση φέρεται εμπλέκεται ακόμη ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, λέει η ΕΛΑΣ
Σκάφος Λιμενικού Σώματος