Ελλάδα

Ίλιον: «Χαροπαλεύει» ηλικιωμένος που πήγε να κόψει λεμόνια από αυλή – Του επιτέθηκε ο ιδιοκτήτης

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας ηλικιωμένος από το Ίλιον, μετά από επίθεση που δέχτηκε γιατί πήγε να κόψει λεμόνια από ένα δέντρο που δεν ήταν δικό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Ιλιον όταν ένας 80χρονος άρχισε να κόβει σε μια αυλή λεμόνια από ένα δέντρο όταν τον αντιλήφθηκε ο 65χρονος ιδιοκτήτης.

Αφού πρώτα έβρισε τον ηλικιωμένο, στη συνέχεια τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο 80χρονος να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από την άλλη ο 65χρονος ιδιοκτήτης της λεμονιάς συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματικές βλάβες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης κατασκοπείας – Ο ρόλος των συνεργατών του Σμήναρχου και οι υπόνοιες για απειλές
Δεν έχει αποσαφηνιστεί το συνολικό ποσό που φέρεται να έλαβε, καθώς δεν έχουν δοθεί στις Αρχές οι κωδικοί πρόσβασης του ψηφιακού πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων από το οποίο πληρωνόταν επί περίπου ενάμιση χρόνο
Ο κατηγορούμενος σμήναρχος
Τρεις υπόπτους «έδωσε» o σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Οι απειλές και ο «Στίβεν Γουέιν»
Ο συνήγορός του επιβεβαίωσε ότι η προφυλάκιση αποτέλεσε προσωπικό αίτημα του ίδιου του σμηνάρχου, ο οποίος, όπως υποστήριξε, επιθυμεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί
Απολογία του 54χρονου σμηνάρχου που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας 10