Ελλάδα

Ηράκλειο: Τουλάχιστον δύο μήνες βασάνιζαν το 3χρονο αγοράκι η μητέρα του και ο σύντροφός της – Δίνει μάχη διασωληνωμένο

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας (27/1/25)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως ώρα με την ώρα, για την υπόθεση κακοποίησης του μόλις τριών ετών αγοριού στο Ηράκλειο της Κρήτης, το οποίο αυτή την ώρα παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή με σοβαρότατα τραύματα σε όλο το σώμα του.

Όσο για την 26χρονη μητέρα του αλλά και τον 44χρονο σύντροφό της, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορούν ο ένας τον άλλον για την άγρια κακοποίηση του αγοριού στο Ηράκλειο. Και οι δύο, έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για άσκηση σωματικής βλάβης σε αδύναμο άτομο, για οπλοκατοχή και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών.

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας (27/1/25).

Στοιχεία άγριου ξυλοδαρμού και σημάδια ακόμη και από τσιγάρα στο σώμα του

Η εικόνα του παιδιού, που αντίκρισαν οι γιατροί, όταν το αγοράκι έφτασε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, ήταν φρικτή. Το παιδί έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο αλλά και την κοιλιακή αορτή (καρδιά). Στο κορμάκι του υπάρχουν μελανιές και σημάδια από παλαιότερα τραύματα ακόμα και από τσιγάρο!

Το παιδί έχει κάνει ήδη επέμβαση στον εγκέφαλο με τις επόμενες 48 ώρες να είναι κρίσιμες για τη ζωή του. Είναι διασωληνωμένο, στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η γειτόνισσα άκουσε τις φωνές του παιδιού και κάλεσε την αστυνομία

Το μαρτύριο του παιδιού κράτησε τουλάχιστον δύο μήνες, όσο και το διάστημα που είχε μετακομίσει με την μητέρα του στο σπίτι του 47χρονου συντρόφου της.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκε αεροβόλο όπλο, τμήμα μονόκαννου κυνηγετικού όπλου, ένα ξύλινο ρόπαλο, κομμάτια ξύλου από παιδικό κρεββάτι αλλά και ηρεμιστικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Η μητέρα, σύμφωνα με μαρτυρίες, γνώρισε τον 44χρονο πριν από τρεις μήνες, μέσω των social media και λίγο καιρό μετά, μετακόμισε στο σπίτι του μαζί με το 3χρονο αγόρι της.

Οι γείτονες λένε ότι μέχρι σήμερα, δεν είχαν καταλάβει τίποτα για το μαρτύριο που ζούσε το παιδάκι. Ωστόσο, οι φωνές του το πρωί της Κυριακής (26/1/25) τους κινητοποίησαν. Κλήθηκε η αστυνομία και αποκαλύφθηκε η φρικτή αυτή υπόθεση.

«Ξύπνα, με ακούς, ξύπνα» φώναζε ο 44χρονος στο αγοράκι που είχε πέσει σε κώμα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το 2022 ο 44χρονος είχε καταγγελθεί από την πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καθηγητής στον Βόλο κλείδωσε τους μαθητές μέσα στην τάξη για να κάνει μάθημα - Τους απείλησε πως θα τους αποβάλλει
Οι μαθητές καταγγέλλουν πως ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι αρκετά οξύθυμος ενώ πριν από λίγες ημέρες πέταξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είδε στο σχολείο, υποστηρίζοντας ότι «δεν ήρθαν ακόμη τα Χριστούγεννα»
Σχολική αίθουσα
Η επιχείρηση «Ίππαλος», οι 5 τόνοι στο σκάφος του «Έλληνα Εσκομπάρ» και τα κέρδη των 100 εκατ. ευρώ από την κοκαΐνη
Περίπου πέντε τόνους κοκαΐνης αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ, είχε κρυμμένους στα αμπάρια του το σκάφος του «Έλληνα Εσκομπάρ», Αλέξανδρου...
Σύλληψη «Έλληνα Εσκομπάρ»
Ανανεώθηκε πριν 1 λεπτό
Ελεύθεροι με όρους ένας 58χρονος και μια 55χρονη για τις παράνομες επιδοτήσεις - Σε λίγο στον ανακριτή οι συγγενείς Χιλετζάκη και Λαμπράκη
Θα απολογηθούν η σύζυγος και η αδελφή του φερόμενου αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και η σύζυγος του φερόμενου λογιστή
Κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ 6
Στις φυλακές Κορυδαλλού και Αγίου Στεφάνου ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας - Ο γρίφος με τον 30χρονο συνεργό στη δολοφονία στη Φοινικούντα
Aκόμα και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο 30χρονος έχει έρθει σε επαφή με κάποιες από τις αρμόδιες αρχές και ποιος είναι ο σκοπός του
O 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και ο 32χρονος επιχειρηματίας οδηγούνται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών