Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Ροδόπη, στην περιοχή Μελίταινα
Ελλάδα

Και οι καθαρίστριες στο ραντεβού με την τρόικα – Κλειστή η Νίκης

Το ραντεβού της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα για την αξιολόγηση έχει οριστεί για τις 11.30. Οι περισσότεροι είναι ήδη στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ έξω από αυτό είναι και οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Η οδός Νίκης είναι κλειστή, ενώ οι καθαρίστριες με το γνωστό κόκκινο γάντι ζητούν την επαναπρόσληψή τους. Επι τόπου βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ και έχουν αποκλείσει τις καθαρίστριες στη Νίκης στην συμβολή της με την Ερμού.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η γοητευτική ξανθιά ειδική φρουρός που έκλεψε την παράσταση στην άφιξη της τρόικας – ΦΩΤΟ

Λάβετε θέσεις: αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Δύσπεπτο το… μενού της συνάντησης κυβέρνησης – τρόικα

Απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και αλλαγή στο νόμο για τις απεργίες απαιτεί η τρόικα – ”Ανοίγουν” με το καλημέρα όλο το ασφαλιστικό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρπαξαν 2.000 ευρώ από τουρίστρια που ξέχασε την τσάντα της σε κατάστημα στο Ηράκλειο - Βίντεο από την κλοπή
Όπως φαίνεται σε βίντεο, το ζευγάρι κατεβαίνει στις τουαλέτες του καταστήματος, η γυναίκα βλέπει την τσάντα και την δείχνει στον άντρα που τη συνοδεύει και τελικά αρπάζουν την τσάντα και φεύγουν.
Κλοπή στο Ηράκλειο
Αλλάζουν οι ράγες του μετρό στις Γραμμές 2 και 3 μετά από 25 χρόνια
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος, και προβλέπεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του 2026, με την αντικατάσταση 32 χλμ. σιδηροτροχιών στις στάσεις ΣΕΠΟΛΙΑ – ΔΑΦΝΗ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
Μετρό Αθήνας 4