Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Πολύ καλός και αύριο (02/01) σε όλη την Ελλάδα με ήλιο και λίγες νεφώσεις

Καλός θα συνεχίσει να είναι ο καιρός τα πρώτα εικοσιτετράωρα του 2022 καθώς αύριο Κυριακή 2 Ιανουαρίου σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού στην Ελλάδα από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στην Ήπειρο από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα υπάρξει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα: Πρωτοχρονιά με σούβλες, ζεστό κρασί και ζωντανή μουσική – Εντυπωσιακές εικόνες από τη Νίκαια
Οι ψησταριές έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, με τους αγρότες να ψήνουν κοκορέτσια, κοντοσούβλια και αμέτρητα καλαμάκια, ενώ παράλληλα οι αγρότες τραγουδούν ρεμπέτικα
Ρεβεγιόν στα μπλόκα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό