Ελλάδα

Καιρός – Αρναούτογλου: Νέο κύμα ζέστης μέχρι τέλος Αυγούστου – Ξεπερνάει τους 30 βαθμούς το θερμόμετρο

Ξανά ζεστός θα είναι ο καιρός προς το τέλος του Αυγούστου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος δημοσίευσε στο Facebook τις θερμοκρασίες του επόμενου δεκαημέρου, όπου παρά την πτώση 10 βαθμών μέχρι την Τετάρτη (24.8.2022), ο υδράργυρος θα ξεπεράσει ξανά τους 30 βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί για τον καιρό ότι υπάρχουν ενδείξεις για ζέστη μέχρι το τέλος του μήνα, «χωρίς ωστόσο να είναι κάτι ακραίο» από θέμα θερμοκρασίας. Πάντως, ο υδράργυρος φαίνεται να φτάνει μέχρι και τους 35 βαθμούς σε κάποιες περιοχές, παρατείνοντας το… καλοκαίρι.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Μετά τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις και πάλι για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη προς τα τέλη του μήνα (όχι κάτι το ακραίο πάντως).

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκσυγχρονισμός τεθωρακισμένων στρατού: Elbit και Rafael οι βασικοί «μνηστήρες» – Τα προαπαιτούμενα και η εγχώρια συμμετοχή
Τα M113 υπηρετούν ως η βασική «ραχοκοκαλιά» των μηχανοκίνητων σχηματισμών, μεταφέροντας προσωπικό, υποστηρίζοντας κινήσεις και καλύπτοντας ανάγκες σε Έβρο και νησιά
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015 - ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΤΑΝΚΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Μ113
Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει
Η 44χρονη, κάνοντας ελιγμούς με όπισθεν και έχοντας ανοιχτή την πόρτα του οχήματος από την μεριά του συνοδηγού, παρέσυρε την μητέρα της και την σφήνωσε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και σε ένα δέντρο
Ασθενοφόρο 5