Ελλάδα

Καιρός – meteo: Έρχεται ψυχρή σιβηρική εισβολή από την Κυριακή

Πτώση της θερμοκρασίας ακόμη και δέκα βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας. Έως και επτά βαθμούς θα πέσει σήμερα ο υδράργυρος στην Αθήνα. Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία.

Η μεταφορά ψυχρών αερίων μαζών από τη Σιβηρία προς τη χώρα μας θα έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση μιας ψυχρής εισβολής από σήμερα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει κάθετη πτώση. Η ψυχρή εισβολή αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή θα υποχωρήσουν σε σχέση με εκείνες του Σαββάτου έως και κατά δέκα βαθμούς κατά τόπους, ενώ ειδικότερα στην Αττική κατά έξι έως επτά βαθμούς σε σχέση με χθες.

 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, καθώς επίσης παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ τοπικά θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Αιγαίο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
30 οι ποτισμένες με κοκαΐνη παλέτες δερμάτων του κυκλώματος στο Πικέρμι - Με ειδικούς διαλύτες και εξειδικευμένο χημικό η ανάκτηση των ναρκωτικών
Οι αναλυτές της δίωξης κάνουν λόγο για μία νέα μέθοδο που χρησιμοποιούν τα μεγάλα κυκλώματα της κοκαΐνης για να μεταφέρουν ναρκωτικά χωρίς να γίνονται αντιληπτά
Πικέρμι: 30 οι ποτισμένες με κοκαΐνη παλέτες δερμάτων – Με ειδικούς διαλύτες και εξειδικευμένο χημικό η ανάκτηση των ναρκωτικών
Το ξέσπασμα της μητέρας της Κυριακής Γρίβα στο δικαστήριο: «Να καεί στην κόλαση» ο δολοφόνος του παιδιού μου
«Είμαι η μητέρας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφο της, αυτό το τέρας. Έτσι συστήνομαι από την πρώτη Απριλίου και μετά»
Η Κυριακή Γρίβα
Τραγελαφικές ιστορίες στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Πτέρυγα μάχης έγινε ελαιώνας, η λίμνη Κάρλα χωράφι και περιοχές Natura βοσκοτόπια
Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα σε σχέση το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ξεπερνούν κάθε φαντασία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα»
Βοσκοτόπια 11
Σε ρυθμούς καύσωνα από την Κυριακή - Στους 42°C θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος την επόμενη εβδομάδα
Η πιο δύσκολη μέρα θα είναι η Τετάρτη με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε κάποιες περιοχές όπως στη Χαλκίδα θα αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου
Άνθρωποι στην παραλία