Ελλάδα

Καιρός: Που χιονίζει τώρα – Μαγευτικές εικόνες από Φθιώτιδα, Κοζάνη, Γρεβενά και Καστοριά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με σφοδρότητα πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας η νέα κακοκαιρία που έκανε την εμφάνισή της από τα ξημερώματα του Σαββάτου με βροχές και χιόνια στα ορεινά. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού είναι οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι ισχυροί άνεμοι, ωστόσο σε ορεινές περιοχές χιονίζει από το πρωί. 

Συγκεκριμένα, στα ορεινά της Κοζάνης σημειώνονται χιόνια, με τα μηχανήματα του δήμου να προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα. Ο κύριος όγκος χιονιού αυτή τη στιγμή πέφτει στο Βόιο. 

Την ίδια ώρα τα βουνά των Γρεβενών έχουν ντυθεί στα λευκά, ενώ στην Πίνδο χιονίζει εδώ και ώρες.

Στη Φθιώτιδα χιονίζει στα ορεινά της δυτικής και νοτιοδυτικής Φθιώτιδας σε υψόμετρο λίγο πάνω από τα 1.000 μέτρα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η χιονόπτωση είναι πυκνή στο δάσος της Οξιάς λίγο πιο πάνω από το Γαρδίκι.

Στη Φλώρινα ξεκίνησε να χιονίζει από τα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας με την κίνηση των οχημάτων να γίνεται με τη χρήση χειμερινών ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων. 

Χιόνια πέφτουν και στην Καστοριά:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια
Η θερμοκρασία θα φτάσει στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα τους 22 με 23 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 24 με 26 και κατά τόπους στα δυτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου
καιρός