Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Πότε ο καύσωνας Κλέων θα φέρει τα πρώτα 40αρια

Ο καύσωνας Κλέων είναι προ των πυλών και από αύριο Τετάρτη 12 Ιουλίου η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει όπως τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωση του καιρού στην ΕΡΤ αναφέρει αρχικά πως η Τετάρτη θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα.

Λίγα σύννεφα θα έχουμε στους ορεινούς όγκους στα ηπειρωτικά, τα οποία στα βορειοανατολικά δεν αποκλείεται να δώσουν κάποια παροδική μπόρα.

Το μεσημέρι αναμένεται να εμφανιστούν τα πρώτα 40άρια σε αρκετές πεδινές ηπειρωτικές περιοχές μακριά από τη θάλασσα.Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 24 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι -με τη μορφή θαλάσσιας αύρας- θα πνέουν στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 24 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Με ηλιοφάνεια θα κυλήσουν και οι υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας ενώ από την Παρασκευή οι άνεμοι αλλάζουν σε περισσότερο βορειοδυτικούς αυξάνοντας την πιθανότητα για την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα κορυφωθεί φτάνοντας και τους 43 βαθμούς Κελσίου. Πολύ μικρή πτώση θα σημειώσει το Σαββατοκύριακο παραμένοντας ωστόσο αρκετά υψηλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με πτώση θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους – Αναλυτική πρόγνωση
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στον Πειραιά
8 οι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με νεκρό έναν 20χρονο στη Χαλκίδα - Άτομο πήγε στο σημείο μετά το περιστατικό και αλλοίωσε στοιχεία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό
Αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στη Χαλκίδα