Ελλάδα

Καιρός – Θοδωρής Κολυδάς: Με θερμοκρασίες έως και 12 βαθμούς πάνω από το κανονικό μπαίνει ο Απρίλιος

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς δημοσιοποίησε τη μεσοπρόθεσμη προοπτική του καιρού για τον Απρίλιο. Ο διευθυντής της ΕΜΥ προβλέπει πολύ υψηλές για τα επίπεδα της εποχής, θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που έρχεται.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), επισημαίνει ότι χαρακτηριστικό του καιρού το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα είναι οι πάνω από τα κανονικά επίπεδα θερμοκρασίες, που τοπικά θα φτάσουν και τους 10 – 12°C υψηλότερα.

Παράλληλα, για το ίδιο διάστημα, δεν προβλέπονται βροχές λόγω της αντικυκλωνικής κυκλοφορίας της ατμόσφαιρας που – όπως σημειώνει ο Θοδωρής Κολυδάς – θα σταματήσει τα συστήματα με βροχές από δυτική και κεντρική Ευρώπη.

Οι βροχές, κατά τον διευθυντή της ΕΜΥ, θα επανέλθουν με ικανοποιητικά ποσά βροχόπτωσης μετά το πρώτο 10ημερο του Απριλίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό του Απριλίου:

Η ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ – ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ & ΥΕΤΟΣ

1. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά και το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου , αλλά όχι με τόσο υψηλές τιμές οι οποίες τοπικά θα φτάνουν και τους 10 -12°C πάνω από τα κανονικά επίπεδα.
Τάση επικράτησης κανονικών για την εποχή θερμοκρασιών κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα.

2. Λόγω της αντικυκλωνικής κυκλοφορίας της ατμόσφαιρας ( παρουσία υψηλών πιέσεων ) στη περιοχή μας δεν προβλέπονται βροχές, καθώς τα υετοφόρα συτήματα της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης δεν είναι ικανά να μας επηρεάσουν καθώς εμποδίζονται από τον ισχυρό αντικυκλώνα.
Μόνο μετά το πρώτο δεκαήμερο Απριλίου, διαφαίνεται η τάση να δημιουργηθεί χαμηλό στη κεντρική Μεσόγειο και το οποίο θα μας επηρεάσει με ικανοποιητικά ποσά βροχόπτωσης.

Η Τάση του καιρού θα ανανεώνεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη της βόμβας στη Θεσσαλονίκη - Το ποινικό παρελθόν της 39χρονης και τα σενάρια των Αρχών
Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις κάμερες και το κινητό της νεκρής γυναίκας, αναζητώντας απαντήσεις, για το αν το ΑΤΜ της τράπεζας ήταν ο στόχος ή αν η υπόθεση σχετίζεται με νέο αντάρτικο πόλης
Φωτογραφία από το σημείο της έκρηξης της βόμβας στη Θεσσαλονίκη 10
Βίντεο καταγράφει τις τελευταίες του στιγμές του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα - Το ντοκουμέντο που βρέθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια
Το βίντεο που είχαν οι αρχές στα εγκληματολογικά εργαστήρια καταγράφει το τραγικό τέλος της ζωής του νέου, και έχει διάρκεια λίγο μικρότερη της μίας ώρας
Ο φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στα Σπάτα