Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κακοκαιρία Carmel: Χιονοθύελλα σε Βίλια, Ιπποκράτειο πολιτεία και Στενή Ευβοίας – Τα πρώτα χιόνια στα Γεράνεια

Κακοκαιρία Carmel: Χιονοθύελλα σε Βίλια, Ιπποκράτειο πολιτεία και Στενή Ευβοίας – Τα πρώτα χιόνια στα Γεράνεια

Η κακοκαιρία Carmel είναι εδώ και δείχνει τα δόντια της με τις θερμοκρασίες να είναι πολύ χαμηλές σε όλη τη χώρα και τα πρώτα χιόνια να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με το forecastweather αυτή τη στιγμή έχει χιονοθύελλα σε Αγόριανη, Σέττα Ευβόιας, Βίλια, Ιπποκράτειο πολιτεία και Στενή Ευβοίας ενώ χιονίζει σε αρκετές περιοχές κυρίως στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Παράλληλα τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα Γεράνεια Όρη όπου δείχνουν οι φωτογραφίες από το korinthostv.

Φθιώτιδα: Το έστρωσε για τα καλά στο «16»

Ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις η «Κάρμελ» από τα χωριά του Δομοκού. Σύμφωνα με το lamiareport λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα πυκνή χιονόπτωση άρχισε να καλύπτει το οδόστρωμα από τα δίδυμα πρατήρια και πάνω.

Η θερμοκρασία έχει πέσει εξαιρετικά χαμηλά και σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας η κακοκαιρία στην Ανατολική Στερεά θα κρατήσει μέχρι βραδυνές ώρες του Σαββάτου, ενώ στην Εύβοια θα συνεχιστεί και τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Χιόνια στα ορεινά της Λάρισας

«Στα λευκά» βρίσκονται το πρωί του Σαββάτου ορεινές περιοχές της Π.Ε. Λάρισας σύμφωνα με το larissanet. Ενδεικτικά στο Λιβάδι Ελασσόνας καταγράφηκε χιονόπτωση τη νύχτα. Η θερμοκρασία νωρίτερα το πρωί ήταν στους -2 βαθμούς, ενώ οι δρόμοι παραμένουν καθαροί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις