Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού στη Μαγνησία – Το αυτοκίνητο έπεσε σε δρόμο που κατέρρευσε

Απεγκλωβισμός οδηγού έγινε σήμερα (6.9.2023) το πρωί στη Μαγνησία. Το αυτοκίνητο έπεσε στις 7 το πρωί σε έναν τεράστιο κρατήρα που έχει δημιουργηθεί από την κατάρρευση τμήματος δρόμου από την κακοκαιρία Daniel.

Ο εν λόγω δρόμος στη Μαγνησία οδηγεί προς την Αργαλαστή και το νότιο Πήλιο, τ’ οποίο πλήττεται σφοδρά από την κακοκαιρία Daniel. 

Δυνάμεις της ΕΜΑΚ προσέγγισαν το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο, κι έκοψαν τις κολόνες του οχήματος για να βγάλουν έξω τον οδηγό. 

Στο σημείο βρέθηκε και μπουλντόζα, η οποία έδεσε ιμάντα στον άξονα του αυτοκινήτου προκειμένου να το μετακινήσει.

Λίγο πριν τις 8:30 οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος έχει τις αισθήσεις του, και αμέσως τον τύλιξαν με ισοθερμικές κουβέρτες.

Βίντεο από την επιχείρηση:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Atlantic Council και Όμιλος Antenna συνεργάζονται για τη σύσφιξη των σχέσεων Ευρώπης και Μέσης Ανατολής
Το AEGGIS θα συμπληρώσει και θα ενισχύσει τη διαδικασία των υφιστάμενων Συνόδων της Ευρώπης και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της προσεχούς Συνόδου του 2026 στο Ριάντ
Atlantic Council και Όμιλος Antenna