Ελλάδα

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου – Τι ισχύει για τα νησιά του Αργοσαρωνικού

Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί όλα τα δρομολόγια προς τα νησιά του Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας θα βρεθεί σήμερα (21.01.2026) και η Αττική με αποτέλεσμα να αποφασιστεί το απαγορευτικού απόπλου από τα λιμάνια της πρωτεύουσας.

Το απαγορευτικού απόπλου ισχύει για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου μιας η κακοκαιρία θα χτυπήσει την Αττική με θυελλώδεις ανέμους έως 9 μποφόρ, ισχυρές βροχές και σφοδρές καταιγίδες.

Δείτε εδώ πως θα εξελιχθεί το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί όλα τα δρομολόγια προς τα νησιά του Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα δρομολόγια γίνονται μόνο με συμβατικά πλοία και κατόπιν κρίσης του εκάστοτε πλοιάρχου.

Παράλληλα, παραμένουν κλειστές οι ακτοπλοϊκές γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Ρίο-Αντίρριο, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος, Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη-Κέρκυρα, καθώς και Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά.

Οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από τα λιμάνια της Αττικής, καλούνται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για ενδεχόμενες αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξυλοκόπησαν και μαστίγωσαν μέσα στη φυλακή τον 15χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Λίγο μετά τον ξυλοδαρμό, ανήλικοι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στα στρώματα - 11 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είτε με αναπνευστικά προβλήματα, είτε με εγκαύματα
Δολοφονία 17χρονου από 15χρονο στις Σέρρες 10