Ελλάδα

Κακοκαιρία: Απεγκλώβισαν τραυματισμένο αγόρι από την Παλλήνη – Επιχείρηση για να μεταφερθεί στο Παίδων

Το αγόρι είχε χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά η κακοκαιρία «Ελπίδα» απέκλεισε εκείνο και τον πατέρα του στην Παλλήνη. Τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική το πρωί της Τρίτης (25.01.2022).

Ο πατέρας του αγοριού είχε ζητήσει βοήθεια καθώς το παιδί του είχε χτυπήσει στο κεφάλι ωστόσο δεν μπορούσε να μετακινηθεί από την Παλλήνη, λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού και δεν μπορούσε να προσεγγίσει το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.  

Η Πυροσβεστική είχε ερπυστριοφόρο όχημα που μπορούσε να κινηθεί παρόλο το ύψος του χιονιού. Προσέγγισε τον μπαμπά που είχε βγει στο δρόμο με το παιδάκι, τον πήρε από την Λ. Μαραθώνος και Μιλήση και τον μετέφεραν σε ένα βατό σημείο όπου δεν υπήρχε χιόνι.

Από εκεί παρελήφθησαν από όχημα της ασφάλειας ώστε να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παίδων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 7