Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Βασίλειος Παπαγεωργίου: Για αυτές τις περιοχές υπάρχει φόβος

Πολλές περιοχές θα επιβαρυνθούν πολύ και για πολλές ώρες από την κακοκαιρία «Μπάλλος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

Όπως εξήγησε υπάρχει φόβος από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (14.10.2021) που μπαίνει η κακοκαιρία από τα δυτικά και επηρεάζει πρώτα τα νησιά του Ιουνίου, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, τα παράλια της Πελοποννήσου και ανεβαίνει σιγα σιγά προς τα πάνω δηλαδή προς Βόρεια και Αττική.  

Θα επηρέασει όπως είπε και περιοχές πιο Βόρεια από το Άγιο όρος, Αμφίπολη μέχρι Θάσο και Καβάλα. «Κινείται αντίθετα με την φορά των δεικτών του ρολογιού» , είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε πως αύριο θα ανακοινωθούν οι περιοχές που θα είναι πιο «κόκκινες» και στις οποίες οι πολίτες πρέπει να προσέξουν παραπάνω με βάση την επικαιροποίηση των μοντέλων που τρέχουν. 

«Είμαστε έτοιμοι για όλα», δήλωσε μεταξύ άλλων, ερωτηθείς αν θα δοθεί εντολή για διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιες περιοχές. 

Πρόσθεσε πως η αστυνομία έχει εντολές να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας, αμέσως, σε επικίνδυνα σημεία και πως τρέχουν τα μοντέλα με την διεύθυνση σχεδιασμού για το πού θα επικεντρωθεί η μεγάλη ποσότητα νερού. 

Ακούστε όσα είπε στο ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαρροή λάσπης στις δεξιές λωρίδες της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα – Μεγάλες καθυστερήσεις μετά την έξοδο Ηρακλείου
Προσοχή σε όσους θα ξεκινήσουν να κινούνται επί της Αττικής Οδού μετά τις 11:40 το πρωί (13.05.2025), συνιστά η εταιρεία καθώς στις δεξιές λωρίδες...
Αττική Οδός
«Κάποιοι οφείλουν να εξηγήσουν γιατί παραπληροφορούσαν την κοινή γνώμη» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Πλακιά για το πόρισμα του Πολυτεχνείου για τα Τέμπη
«Προφανώς ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στην ουσία και να υποστηρίξουμε τις κατηγορίες μακριά από θεωρίες συνομωσίας!» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Λεωνίδας Κουμπούρας
Τα τρένα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη
Βασίλης Καρράς: Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στον τραγουδιστή θα ξεσηκώσει το Καλλιμάρμαρο στις 13 Ιουνίου
Στη συναυλία θα τραγουδήσουν Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Στέλιος Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος κ.α.
Βασίλης Καρράς 1