Ελλάδα

Καλλιθέα: Εργαζόμενος πέθανε την ώρα που άνοιγε παιδική χαρά εν μέσω καύσωνα

Τη ζωή του έχασε ένας εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας την Κυριακή τη στιγμή που άνοιγε παιδική χαρά.

Πρόκειται για έναν 49χρονο, ο οποίος υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού 16 ετών. Κατέρρευσε και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια διασώστη του ΕΚΑΒ δεν τα κατάφερε.

Ο 49χρονος εργαζόμενος το δήμου Καλλιθέας την Κυριακή (23/07) βρέθηκε περί ώρας 16:45 για να ανοίξει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους στην Καλλιθέα όπως αναφέρει το kallitheacity.com.

Αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Σπάρτης, περπάτησε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στην παιδική χαρά μέχρι να φτάσει στην δεύτερη είσοδο στην οδό Περικλέους. Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες εκεί κατά την την προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.

Οσοι ήταν εκεί ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και σε ελάχιστα λεπτά  έφτασαν στο σημείο ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ένας δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ.

Ο διασώστης οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έδωσε μεγάλη μάχη για περίπου 20 λεπτά κάνοντας ΚΑΡΠΑ και με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς ο αδερφός του 49χρονου.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο άτυχος εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας υπέστη καρδιακή ανακοπή. 

Για το γεγονός ενημερώθηκε ο  Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήμουν σίγουρος ότι ήταν νεκρές», λέει ο συγγενής που ενημέρωσε την αστυνομία για το θρίλερ στου Ζωγράφου
Μητέρα και κόρη 92 και 56 ετών αντιστοίχως, εντοπίστηκαν νεκρές σε δωμάτιο του σπιτιού που διέμεναν μαζί με γιο της οικογένειας ο οποίος μετά από εντολή του εισαγγελέα συνελήφθη για ανθρωποκτονία κατά συρροή
Η μητέρα και κόρη 92 και 56 ετών αντιστοίχως, εντοπίστηκαν νεκρές στο σπίτι που διέμεναν μαζί με γιο της οικογένειας
Σε τροχιά πέντε νέοι ελληνικοί μικροδορυφόροι – Ενισχύεται το εγχώριο διαστημικό αποτύπωμα
Η εκτόξευση με πύραυλο Falcon 9 της SpaceX σηματοδοτεί τη συνέχεια του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων και τη διεύρυνση των δυνατοτήτων της χώρας στις δορυφορικές επικοινωνίες
Μικροδορυφόρος