Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καλλιθέα: Μέχρι ξίφος είχε η 51χρονη που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του συντρόφου της

Καλλιθέα: Μέχρι ξίφος είχε η 51χρονη που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του συντρόφου της

Ένα… μίνι οπλοστάσιο βρήκε η αστυνομία μέσα στο σπίτι, στην οδό Σωκράτους, στην Καλλιθέα, όπου έμεναν μια 51χρονη γυναίκα και ο σύντροφός της. Η γυναίκα κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 62χρονο.

Οι αστυνομικοί είχαν υποπτευθεί από την πρώτη στιγμή την 51χρονη γυναίκα, η οποία τελικά συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Η συλληφθείσα είχε ισχυριστεί ότι ο σύντροφός της επέστρεψε μαχαιρωμένος στο σπίτ, αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς και ύστερα από πολύωρη ανάκριση, άλλαξε την αρχική της κατάθεση.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, μέσα στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι στην Καλλιθέα, βρέθηκαν ένα ξίφος, τρία μαχαίρια και ψαλίδι!

Αφού άλλαξε την κατάθεσή της, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Καλλιθέας, πέρασαν χειροπέδες στην 51χρονη, η οποία, όπως και ο σύντροφός της, φαίνεται ότι είχε προβλήματα αλκοολισμού και όπως είπαν γείτονες, το ζευγάρι τσακωνόνταν συχνά

Το χρονικό

Ο 62χρονος άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο το πρωί του Σαββάτου (11.06.2022) στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Καλλιθέα, μαζί με την 51χρονη σύντροφό του.

Αφού το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η αστυνομία προσήγαγε την 51χρονη σύντροφό του. Κατά την ανάκριση στο τμήμα ασφάλειας Καλλιθέας, η 51χρονη ισχυρίστηκε αρχικά ότι ο σύντροφός της επέστρεψε τραυματισμένος στο σπίτι.

Ωστόσο από τις έρευνες είχαν βρεθεί ίχνη αίματος εκτός του σπιτιού. Τελικά, ύστερα από ώρες ανάκρισης, η άλλαξε την κατάθεσή της, ισχυριζόμενη ότι ο 62χρονος αυτοτραυματίστηκε.

Καμία από τις δυο εκδοχές δεν έγινε πιστευτή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και αποφάσισαν να συλλάβουν την 51χρονη γυναίκα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου θύματος.

Από την έρευνα που στο σπίτι του ζευγαριού στον Καλλιθέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.:

  • ξίφος,
  • ψαλίδι,
  • 3 μαχαίρια, μεταξύ των οποίων  και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για την επίσης
  • σημειωματάριο,
  • είδη ρουχισμού και
  • 4 κινητά τηλέφωνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις