Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καλλιθέα: Βίντεο – ντοκουμέντο με τη μοιραία παράσυρση της 12χρονης

Καλλιθέα: Βίντεο – ντοκουμέντο με τη μοιραία παράσυρση της 12χρονης

Νέο βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται το ανοιχτόχρωμο Smart που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη, χθες το μεσημέρι στην λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, εξασφάλισε το newsit.gr.

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας της περιοχής φαίνεται το όχημα να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς όμως να είναι σε θέση κάποιος να υπολογίσει τα χιλιόμετρα που έδειχνε το κοντέρ του οχήματος που οδηγούσε ο 32χρονος.

Οι εικόνες του βίντεο διάρκειας 9 δευτερολέπτων που σας παρουσιάζει το newsit.gr, είναι μόλις λίγα μέτρα πριν το κίτρινο Smart παρασύρει, μπροστά στα μάτια της αδερφής της, την 12χρονη κοπέλα.

Όπως βλέπετε, η γυναίκα στη δεξιά πλευρά της οθόνης, ενώ περπατά αμέριμνη στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, ξαφνικά γυρίζει το κεφάλι της προς το δρόμο και ενστικτωδώς φέρνει το χέρι της προς το κεφάλι της και κατευθύνεται προς το οδόστρωμα. Είναι η στιγμή που το αυτοκίνητο έχει χτυπήσει τη 12χρονη.

Το όχημα του 32χρονου που κατηγορείται για τα αδικήματα της επικίνδυνης και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια χτύπησε θανάσιμα την 12χρονη κοπέλα, η οποία θα αφήσει την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις