Ελλάδα

Καμμένος για φωτιές: Περιπολίες των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη χώρα

Περιπολίες σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν - ύστερα από εντολή που έλαβαν- οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος φτάνοντας στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Τις τελευταίες ώρες σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε πυρκαγιές με διαφορετικές εστίες. Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχουμε εμπρησμούς και προσπάθεια ενός κλίματος όπως του 2007, οι Ένοπλες Δυνάμεις πήραν εντολή για περιπολίες σε όλη την Ελλάδα στους ορεινούς όγκους προκειμένου να αποφύγουμε τέτοιου είδους φαινόμενα”, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Και συνέχισε: “Ζητώ και από τους πολίτες εθελοντές να βρίσκονται κάτω από το συντονισμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε ο υπουργός, να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης και της πρόληψης”.

Ακολούθησε η απάντηση του ΠΑΣΟΚ: “Ακούσαμε με έκπληξη τον κ Καμμένο σε δηλώσεις του για τις πυρκαγιές, να κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος του 2007 θυμίζοντας στον ελληνικό λαό τις ασύμμετρες απειλές που χρησιμοποιούσε προπαγανδιστικά η τότε κυβέρνηση της οποίας ήταν μέλος.

Καλούμε την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο αντί να διακινούν θεωρίες συνωμοσίας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να προστατεύσουν τις ζωές και την περιουσία των πολιτών και το δασικό πλούτο της χώρας. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του