Ελλάδα

Καμπανάκι ΕΟΦ για επικίνδυνο ογκολογικό φάρμακο μέσω ίντερνετ

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) για σκεύασμα που κυκλοφορεί παράνομα μέσω διαδικτύου σαν αντικαρκινικό φάρμακο.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, πρόκειται για το προϊόν «UKRAIΝ, amp. 5mg/5ml», που κυκλοφορεί παράνομα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του internet. Τη διακίνηση του εντόπισαν πρώτες οι αυστριακές αρχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για επίθεση σε βάρος queer ατόμου στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική – Του πετούσαν αναμμένα τσιγάρα
«Ήταν βάναυσοι, επιθετικοί και αισθάνονταν πλήρως ανέγγιχτοι. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε επιβάτες, μέσα σε έναν δημόσιο σταθμό, μέρα μεσημέρι. Κανείς δεν παρενέβη»
Οι τρεις νεαροί που επιτέθηκαν σε queer άτομο
Πεθερά καταγγέλλει τη νύφη της ότι τη χάκαρε – «Διέρρευσε συνομιλίες μου με άλλους άνδρες για να με εκθέσει»
«Την ρώτησα γιατί το κάνει αυτό και μου απάντησε ότι ήθελε να βλέπει αν η μητέρα μου γράφει άσχημα λόγια για την ίδια. Θεωρώ ότι έχει μένος προς τη μητέρα μου»
istock 2