Ελλάδα

Κατερίνη: 17χρονη αριστούχος μαθήτρια με προβλήματα όρασης δίνει μαθήματα ζωής

Η Μαρία Σίνα είναι μαθήτρια της τρίτης λυκείου στην Κατερίνη και αριστούχος, καθώς κατάφερε να βγάλει γενική βαθμολογία 20. Η 17χρονη γεννήθηκε με προβλήματα όρασης και αποκαλύπτει τα όνειρά της.

Με την ελληνική σημαία στα χέρια και πλατύ χαμόγελο η 17χρονη αριστούχος Μαρία Σίνα παρέλασε με υπερηφάνεια στην Κατερίνη για την 112η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης και απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Η νεαρή μαθήτρια είναι από την Αλβανία, όμως, όπως δηλώνει στην κάμερα της ΕΡΤ, νιώθει ευγνωμοσύνη που κατάφερε να σηκώσει τη γαλανόλευκη.

Στο πλευρό της έχει πάντοτε την παιδική της φίλη, Δήμητρα που είναι ο φύλακας άγγελός της.

Η 17χρονη ονειρεύεται να γίνει φιλόλογος, ενώ στο μέλλον ελπίζει να βοηθάει – όπως λέει – παιδιά με προβλήματα όρασης να γίνονται αποδεκτά από την κοινωνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου
Τρόμος στον Βόλο: «Βροχή» πυροβολισμών σε καταυλισμό Ρομά στο Αλιβέρι – Άντρας με καραμπίνα ταμπουρώθηκε σε μπακάλικο
Πληροφορίες αναφέρουν πως το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από έντονο επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών και πως ένας Ρομά από τη μία οικογένεια άρπαξε μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί
Περιπολικό