Ελλάδα

Κατέρρευσε δρόμος στο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο «βούλιαξε» σε σκαμμένο οικόπεδο – Δείτε φωτογραφίες

Αποκλείστηκε ο δρόμος υπό τον φόβο νέας καθίζησης

Απίστευτη ατυχία για οδηγό στο Ηράκλειο της Κρήτης, το πρωί της Πέμπτης (04.12.2025). Ενώ πάρκαρε κανονικά το αυτοκίνητού του, ο δρόμος από κάτω του υποχώρησε με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει σε οικόπεδο όπου γίνονταν εργασίες.

Το ατύχημα έγινε στην οδό Φωτάκη στο Ηράκλειο. Η κακοκαιρία Byron φαίνεται πως σάρωσε την όμορφη πόλη του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να υποχωρήσει ο δρόμος. Αν και στην αρχή το αυτοκίνητο το κράταγε η περίφραξη του οικοπέδου, στη συνέχεια ούτε αυτή δεν άντεξε και λύγισε.

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Ως αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να πέσει στο σκαμμένο οικόπεδο στο οποίο είχε σχηματιστεί ολόκληρη λίμνη από τις συνεχόμενες βροχές.

Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία του δήμου που έχουν αποκλείσει τον δρόμο, υπό τον φόβο περεταίρω υποχώρησης.

Πληροφορίες από creta24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 17 λεπτά
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες