Ελλάδα

Της κακομοίρας στην Κατεχάκη – Σύροι μετανάστες ξάπλωσαν στο δρόμο – Ζητούν άσυλο

Kυκλοφοριακό χάος προκλήθηκε το μεσημέρι στην Κατεχάκη όταν Σύροι μετανάστες ξάπλωσαν αιφνιδιαστικά στη μέση του δρόμου ενώ πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Υπηρεσία Ασύλου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Oπως ήταν φυσικό, ο δρόμος έκλεισε και δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο για τουλάχιστον μισή ώρα.

Οι μετανάστες από τη Συρία διαμαρτύρονται γιατί όπως καταγγέλουν πηγαίνουν καθημερινά στην Υπηρεσία Ασύλου που βρίσκεται δίπλα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δεν μπορούν να εξυπηρετηθουν.

Οπως λένε οι μεταναστες στο Newsit “ερχόμαστε εδώ και ένα μήνα και παραπάνω κάθε μέρα και δεν καταφέρνουμε ούτε μέσα να μπούμε. Ας μας δώσουν ένα χαρτί με αριθμό προτεραιότητας να ξέρουμε τουλάχιστον τι θα κάνουμε”.

Αυτήν την ώρα η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί καθώς οι πρόσφυγες συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους παραμένοντας στο πεζοδρόμιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 49χρονος στο Παλαιό Φάληρο για την εγκληματική οργάνωση του «Έντικ» - Κατηγορείται για εκβιασμούς και ξυλοδαρμούς επιχειρηματιών
Εντοπίστηκε στα σύνορα με την Καλλιθέα - Οι αρχές είχαν πληροφορίες στα «χέρια» τους πως επέστρεψε στην Ελλάδα αφότου είχε διαφύγει στο εξωτερικό
Περιπολικό