Ελλάδα

Κέρκυρα: 11χρονος τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση τζετ σκι με σκάφος

Ο 11χρονος χτύπησε στο χέρι και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην παραλία του Ίσσου στην Κέρκυρα, όταν τζετ σκι με δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε με φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν επίσης δύο άτομα.

Από τη σύγκρουση στην Κέρκυρα, τραυματίστηκε στο χέρι ένας 11χρονος Γερμανός ο οποίος ήταν πάνω στο jet ski ο οποίος  μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική της περιοχής για ιατρική περίθαλψη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 11χρονος ήταν ο μόνος που χτύπησε και δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί.

Αυτός που οδηγούσε το jet ski ήταν ένας 61χρονος Έλληνας υπήκοος, ενώ οι οδηγοί τόσο του jet ski όσο και του φουσκωτού σκάφους οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας για να καταθέσουν σχετικά με το περιστατικό.

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό o Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ. Δρ. Γεωργίου Βάλλη έκανε δηλώσεις τις οποίες ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram αναφέροντας ότι «η ασφάλεια και η προστασία όλων στις παραλίες πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».

Εκείνος επισήμανε ότι «σε όσους παραβιάζουν τις σχετικές διατάξεις, θα πρέπει να επιβάλλονται αυστηρές ποινικές κυρώσεις και πρόστιμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απέπλευσε το πλοίο «Κίσσαμος» από τη Μήλο μετά την προσάραξη: «Έγινε μπλακ άουτ και συνέχισε ακυβέρνητο» λέει επιβάτης
«Στο σημείο έφτασε το Λιμενικό, ψαράδες της περιοχής αλλά και άλλο επιβατικό πλοίο, σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνει επέμβαση ή βοήθεια», περιέγραψε η γυναίκα στο newsit.gr
Εικόνα μέσα από το πλοίο Κίσσαμος
Η Φυσική ανεβάζει τις Ιατρικές και τις Πολυτεχνικές σχολές - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις των πανεπιστημίων
Στο 1ο και το 4ο επιστημονικό πεδίο θα υπάρξουν πτωτικές τάσεις, καθώς οι επιδόσεις των υποψηφίων κινήθηκαν σε γενικές γραμμές σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.
Ανάρτηση βαθμολογιών Πανελληνίων 8
Πορτοκαλί συναγερμός για πυρκαγιές σήμερα – Αττική, Πελοπόννησος και Εύβοια στο επίκεντρο
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους
Άτομο εντοπίστηκε νεκρό σε πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην διασταύρωση των οδών Αγίας Μαγδαληνής και Φιλικής Εταιρείας στη περιοχή της Ραφήνας. Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Το πλοίο Κίσσαμος με 1.246 επιβάτες προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
Στο σημείο της προσάραξης έσπευσαν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα αλιευτικό σκάφος, καθώς και ένα επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, προκειμένου να συνδράμουν εφόσον απαιτούνταν
Το πλοίο Κίσσαμος
12