Ελλάδα

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Ο Γρηγόρης Πετράκος πήγε χωρίς μάσκα

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα παρευρέθηκε σήμερα Πέμπτη (16.12.2021) το πρωί ο Γρηγόρης Πετράκος, θέλοντας να τιμήσει τον επικεφαλής του κόμματος, στο οποίο είχε οριστεί από τον δημοσιογράφο ως αναπληρωτής γραμματέας.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, θέλοντας να τιμήσει τον Γιώργο Τράγκα, πήγε στην κηδεία του ωστόσο δεν φορούσε μάσκα και δεν φάνηκε να κρατά μία μαζί του για να τη φορέσει στον εσωτερικό χώρο του ναού.

Το ότι δεν κρατούσε μάσκα δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς ο Γρηγόρης Πετράκος είναι γνωστός για τις απόψεις του σχετικά με τον κορονοϊό ενώ είχε αποχαιρετήσει και μέσω Facebook τον Γιώργο Τράγκα, κάνοντας λόγο για «φαντάσματα με αρνητές και αντιεμβολιαστές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία στο Ηράκλειο: «Ο 21χρονος είχε κάνει μήνυση τον Μάρτιο στον 54χρονο, παραβιαζόταν συνεχώς τα περιοριστικά μέτρα», αποκαλύπτει η δικηγόρος του
Εκτός από τον  54χρονο έχει συλληφθεί και η σύζυγός του για ηθική αυτουργία και εξετάζεται ο ρόλος της, καθώς ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.
Δολοφονία στην Αμμουδάρα Ηρακλείου
8