Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η ανάρτηση του βασιλικού οίκου της Ισπανίας

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η ανάρτηση του βασιλικού οίκου της Ισπανίας

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας βρέθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να αποχαιρετήσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Τις δύο οικογένειες συνδέουν στενοί δεσμοί, καθώς η επίτημη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία ήταν αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Βασιλικός Οίκος της Ισπανίας με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. «Τελετή ταφής του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας στο οικογενειακό νεκροταφείο του Τατοΐου», ήταν ο τίτλος της ανάρτησης και την συνόδευαν τέσσερις φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ειδικό κείμενο ο Βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του, Βασίλισσα Λετίθια παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύνταγμα, η Αυτού Μεγαλειότητα ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος που ταξίδεψε από το Άμπου Ντάμπι, η Αυτού Μεγαλειότητα, η βασίλισσα Σοφία, η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα καθώς η κατάσταση της υγείας του αδελφού της είχε επιδεινωθεί και η πριγκίπισσα Έλενα και η πριγκίπισσα Κριστίνα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις