Ελλάδα

Κηφισιά: Το βίντεο που ανέβασε το προηγούμενο βράδυ ο δράστης από το μαγαζί της επίθεσης

«Προτείνω σε όλους τους φίλους του Instagram από αύριο κιόλας να το προτιμήσουν». Αυτά ήταν τα λόγια του 24χρονου δράστη για το μαγαζί στην Κηφισιά όπου το απόγευμα της Πέμπτης (2.11.2023) μαχαίρωσε πολλές φορές υπάλληλο του ίδιου καταστήματος, που πριν από μία ακριβώς ημέρα εκθείαζε σε στόρι και πρότεινε στους διαδικτυακούς του φίλους.

Το βίντεο, 34 δευτερολέπτων, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr έχει τραβηχτεί από τον ίδιο τον δράστη μία ακριβώς μέρα πριν την άγρια επίθεση που έκανε στον εργαζόμενο του καταστήματος. Εδώ εμφανίζεται ευδιάθετος και έτοιμος να γευτεί πιάτα του εστιατορίου.

«Είμαστε σε μαγαζί στην Κηφισιά. Θα γευματίσουμε μία πολύ ωραία μακαρονάδα, al dente. Περιμένουμε ένα τιραμισού. Εύχομαι σε όλους καλό μήνα, καλά Χριστούγεννα».

Λίγη ώρα αργότερα, ο 24χρονος ανεβάζοντας και πάλι στόρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πλήρως ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και τα φαγητά της επιχείρησης εστίασης στο κέντρο της Κηφισιάς. Μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να προτείνει να σπεύσουν και οι διαδικτυακοί του φίλοι στο εν λόγω εστιατόριο, ακόμα και την επόμενη μέρα, που αποδείχτηκε η μέρα της αιματηρής επίθεσης.

«Ένα εκπληκτικό μαγαζί. Προτείνω σε όλους τους φίλους του Instagram από αύριο κιόλας να το προτιμήσουν. Έχει από τις πιο εξαιρετικές γεύσεις που έχω δοκιμάσει ποτέ» καταλήγει στο βίντεο του ο 24χρονος. Τότε τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ήταν εκείνος ο δράστης που θα τραυμάτιζε σοβαρά τον άτυχο 21χρονο εργαζόμενο του εστιατορίου που μαχαίρωσε πολλές φορές ενώ την ίδια στιγμή, ακόμα τα ακριβή αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τα αίτια της διάβρωσης του υπόγειου σωλήνα από όπου διέρρευσε το προπάνιο και έγινε η έκρηξη
Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν άλλα δύο στελέχη της εταιρείας
Το εργοστάσιο της Βιολάντα μετά τη φονική έκρηξη
Σαρώνει η κακοκαιρία Erminio: Δύο περιοχές σε κόκκινο συναγερμό, μέχρι πότε θα διαρκέσει η σκόνη
Συνεχίζεται και την Πέμπτη η κακοκαιρία με έντονες βροχές και ισχυρές καταιγίδες στα περισσότερα τμήματα της χώρας, ισχυρούς ανέμους και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, έως 7 μποφόρ, στο Αιγαίο
Αφρικανική σκόνη
Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων: Δεν έπεισαν τον ανακριτή και επέστρεψαν στη φυλακή ο ηγούμενος και ο μοναχός
Στις έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας είχαν βρεθεί, μεταξύ άλλων., 264 αρχαία νομίσματα, 14 βυζαντινές εικόνες, δύο Ιερά Ευαγγέλια και ένα εκκλησιαστικό βιβλίο του 18ου αιώνα
Υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στο Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων