Ελλάδα

Κίνηση παντού λόγω βροχής! Χάος στους δρόμους

Δύσκολα ξεκίνησε η εβδομάδα για εκατοντάδες οδηγούς. Η βροχή που έχει ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας (09.03.2020) έφερε, μοιραία, και κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους.

Ήταν η ώρα αιχμής, ήταν και οι βροχή, δεν άργησε η κίνηση να ακινητοποιήσει τα πάντα σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

Στον Κηφισό τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα και στα δυο ρεύματα. Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στη Μεσογείων, στην Κηφισίας (κυρίως στο ρεύμα της καθόδου), στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος του Χαϊδαρίου, στην Κατεχάκη προς Μεσογείων κυρίως.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλαν πριν από λίγο συνάδελφοι από το LimnosReport.gr

kinisi

kinhsh

kinisi  kinisi

Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα και στην Αττική Οδό, στην έξοδο προς τη Λαμία, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρά σε όλες τις λωρίδες!  

map kinisi map kinisi map kinisi

Κίνηση και μποτιλιάρισμα υπάρχουν και στην Αττική οδό, όπου παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις. 

Μέσα σ’ όλα, διακόπηκε και η κυκλοφορία στην οδό Ερυμάνθου στην Κηφισιά, γιατί από την πολλή βροχή ο δρόμος έγινε… λίμνη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με λίγα χιόνια στα δυτικά και βόρεια ορεινά – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά - Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ
Πλημμύρα
Ο Παύλος Ντε Γκρες με γαλανόλευκη γραβάτα, η Μαρί Σαντάλ και ο Νικόλαος Ντε Γκρες στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
Οι τρεις τους παρακολούθησαν τη φαντασμαγορική τελετή από τις εξέδρες, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή - Χαμόγελα και ενθουσιασμός στις εξέδρες του «Σαν Σίρο»
Ο Παύλος Ντε Γκρες, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ και ο αδελφός του, Νικόλαος Ντε Γκρες στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2026 στο στάδιο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου
Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: «Η λέξη εισβολή μετατράπηκε σε εισβολείς, οτιδήποτε λέω δολίως παρερμηνεύεται»
«Ας αναλογιστούμε ποιες συντεχνίες και "ελίτ" αδιαφορούν υποκριτικά για τον άνθρωπο και την ασφάλειά του και μετατρέπουν την Ελλάδα σε επί πληρωμή "αποθήκη ψυχών"» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 15