Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Βοιωτία: Ήχησε το 112
Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αττικής – Στο «κόκκινο» οι κεντρικοί δρόμοι

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ουρές χιλιομέτρων καταγράφονται για ακόμη μία Παρασκευή (12/12/2025) στους δρόμους της Αττικής, με την κίνηση να διεξάγεται με πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στους κεντρικούς δρόμους.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Αττική εντοπίζονται αυτή την ώρα (18:45) στον Κηφισό, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, και στη λεωφόρο Συγγρού, στη Λαγουμιτζή, στην Κηφισίας, στην Κατεχάκη, στη Μεσογείων και στην οδό Παλαιολόγου.

Μεγάλες καθυστερήσεις εντοπίζονται και στην Αττική Οδό αφού στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, σημειώνονται καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα 30 λεπτά, από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις 20 έως 25 λεπτών από τον κόμβο Κάντζας έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στην έξοδο για Πειραιά καταγράφονται καθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών.

κίνηση

Καθυστερήσεις από 5 έως 10 λεπτά παρατηρούνται και στην Περιφερειακή Υμηττού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Ήχησε το 112
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (22.06.2026) στην Βοιωτία. Για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Ακραίφνιο σε χορτολιβαδική έκταση στον...
Φωτιά στην Βοιωτία: Ήχησε το 112
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Ο αποπροσανατολισμός, οι τρεις δολοφονικές απόπειρες και το χαριστικό χτύπημα του αδίστακτου Σκοπιανού
Με μπουκάλι κρασιού, μαχαίρι και κούτσουρο επιτέθηκε στην 45χρονη ενώ ούρλιαζε για βοήθεια - Σταμάτησε να την χτυπά όταν βεβαιώθηκε πως είναι νεκρή - Τι ανέφερε την απολογία του
Χωράφι 7
Θεσσαλονίκη: 12 γιατροί και νοσηλευτές κατηγορούνται για τον θάνατο 27χρονου στρατιώτη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο
Ο άτυχος 27χρονος υπεβλήθη σε επέμβαση ολικής θυρεοειδεκτομής - Ο πατέρας του 27χρονου μιλώντας στους δημοσιογράφους σημείωσε πως: «Δεν υπήρχε κανένας... Τους έλεγα "υπάρχει πρόβλημα" και δεν ήρθε κανείς»
O Νίκος Γκάτσης
16