Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω τροχαίων – Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισίας

Ποιοι άλλοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο» - Προσοχή συνιστούν οι αρχές λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τεράστια προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας από τα ξημερώματα της Παρασκευής (17.10.2025) λόγω τροχαίων που έχουν «κόψει» στα 2 την πρωτεύουσα. Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε Αττική Οδό, Αθηνών, Κηφισίας και κέντρο της Αθήνας. Από το μποτιλιάρισμα δεν μπορεί να λείπει και ο Κηφισός.

Τα προβλήματα στον Κηφισό ξεκίνησαν από τις 05:00 το πρωί λόγω τροχαίου στο ύψος της Λένορμαν, στο ρεύμα προς Πειραιά. Λόγω του τροχαίου επηρεάστηκε και το ρεύμα της ανόδου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αυξημένη κίνηση και στα 2 ρεύματα από το ύψος του Περιστερίου μέχρι και το ύψος της Νέας Ιωνίας. Στο ρεύμα προς Πειραιά η κίνηση ξεκινά από την Κηφισιά.

Πέρα από αυτό το τροχαίο υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον άλλες 2 συγκρούσεις οχημάτων.

Στην Κηφισίας υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις από το ύψος του Χαλανδρίου μέχρι και το ύψος της Αλεξάνδρας.

Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις αγγίζουν τα 25 λεπτά από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.

Στη Μεσογείων οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της Αλίμου Κατεχάκη έως και μετά τον Χολαργό.

Η Αλίμου – Κατεχάκη είναι στο «κόκκινο». Στην ίδια κατάσταση και η λεωφόρος Βενιζέλου στην Ηλιούπολη, στο ύψος του Καρέα.

Στην Αθηνών η κίνηση ξεκινά από το ύψος του Χαϊδαριού, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Δείτε live που έχει κίνηση στους δρόμους.

Όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας, όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα είναι μποτιλιαρισμένοι.

Σημαντικές καθυστερήσεις και στην Ποσειδώνος, από το ύψος του Παλαιού Φαλήρου μέχρι τον Άλιμο.

Η ημέρα προβλέπεται δύσκολη λόγω της ολισθηρότητας του εδάφους. Από τα χαράματα έχουν γίνει και 2 τροχαία δυστυχήματα σε Νέα Πέραμο και Αφίδνες, με 4 νεκρούς και 3 σοβαρά τραυματίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Μάριου στο Μενίδι: «Αποτυχία της κοινωνίας όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή»
«Ο κατηγορούμενος πυροβολούσε σε όλες τις κατευθύνσεις, αδιαφορώντας ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο. Ξέρει ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και το αποδέχεται»
O μικρός Μάριος που σκοτώθηκε στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι
Ψηφιακό άλμα για την Ελλάδα: Διεθνείς εκθέσεις καταγράφουν πρόοδο πάνω από τον ευρωπαϊκό και τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ
Ο ΟΟΣΑ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση των δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και της αξιοποίησης τεχνολογιών αιχμής, με τη χώρα να ενισχύει τη θέση της ως περιφερειακός ψηφιακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
Πηγή φωτό: Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ
Καιρός σήμερα : Τους 33 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές στα ορεινά και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες
καιρός