Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν σας πρόδωσα, ανεβαίνω Γολγοθά» – Τι δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν πρόδωσα» την εμπιστοσύνη των Ελλήνων δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας Αντώνιος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου». Ο πατέρας Αντώνιος τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ο πατέρας Αντώνιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως γνωρίζει για την πορεία στον Γολγοθά και πως στο τέλος θα υπάρξει Ανάσταση για όλα όσα ακούγονται για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία. Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και για του μυστηρίου της ιεροσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηκε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο».

Συνέχισε λέγοντας: «Επομένως γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα παιδιά της Κιβωτού: «Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και οι ελπίδες τους. Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει τους Έλληνες πολίτες είναι: Δεν σας πρόδωσα! Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας! Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας! Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη!».

 

O δημοσιογράφος της εκπομπής σημείωσε πως ο πατέρας Αντώνιος είναι εξοργισμένος και καταπονημένος με όσα ακούγονται, ενώ σημείωσε με έμφαση πως εξακολουθεί να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη σε τουαλέτες αθλητικού κέντρου – «Ούρλιαζα και κλωτσούσα την πόρτα να την σπάσω»
«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και ότι τραβάει»
Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου
Περιστέρι: «Τους δίναμε ρούχα αλλά φορούσαν τα ίδια βρώμικα και σκισμένα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
«Αυτά τα παιδάκια σίγουρα θα έχουν πάθει καμιά πνευμονία. Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση» λέει ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών της οικογένειας
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
7
Εξαφανίστηκε 46χρονη από την Βικτώρια Αττικής – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Σμυλιανή Ελένη, έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει τατουάζ στο εσωτερικό αριστερό της μπράτσο και στον αριστερό καρπό και σκουλαρίκι στη μύτη και στα χείλη
Εξαφάνιση