Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Κλείσ μέσα!» Το μήνυμα Λαζόπουλου στους Λαρισαίους για τον κορονοϊό

«Κλείσ μέσα!» Το μήνυμα Λαζόπουλου στους Λαρισαίους για τον κορονοϊό

Το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος παροτρύνοντας τους Λαρισαίους να μείνουν σπίτι.

Με την προφορά της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Λάρισας, σε ένα βίντεο που ετοίμασε η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» ο Λάκης Λαζόπουλος καλεί τους συμπατριώτες του να μείνουν μέσα με τσίπουρα φυσικά. Στην ανάρτησή του στο instagram, γράφει:

«Εγώ μίλησα στους συμπατριώτες μου Λαρισαίους στην δική μας «γλώσσα» στο βιντεάκι που ετοίμασε η τοπική μας εφημερίδα «Ελευθερία». Έτσι όπως έγινε ο κόσμος, σαν ασανσέρ άτομα 6 η παραμικρή κίνηση του καθενός επηρεάζει τους άλλους 5. Δεν υπάρχουν περιθώρια να κινείται ο καθένας όπως θέλει. Δεν επιτρέπονται οι αντικοινωνικοί αυτοσχεδιασμοί. Η πανδημία απαιτεί κοινά αντανακλαστικά! Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον μένοντας σπίτι. Αυτή η καραντίνα ίσως χρειαστεί να είναι πιο μακρά από όσο νομίζουμε. Καλημέρα σε όλους μας! Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε στον Πλανήτη μας!!»

View this post on Instagram

Εγω μιλησα στους συμπατριωτες μου Λαρισαιους στην δικη μας «γλωσσα»στο βιντεακι που ετοιμασε η τοπικη μας εφημεριδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ετσι οπως εγινε ο κοσμος ,σαν ασανσερ ατομα 6 η παραμικρη κινηση του καθενος επηρεαζει τους αλλους 5. Δεν υπαρχουν περιθωρια να κινειται ο καθενας οπως θελει. Δεν επιτρεπονται οι αντικοινωνικοι αυτοσχεδιασμοι. Η πανδημια απαιτει κοινα αντανακλαστικα! Στηριζουμε ο ενας τον αλλον μενοντας σπιτι.Αυτη η καραντινα ισως χρειαστει να ειναι πιο μακρα απο οσο νομιζουμε. καλημερα σε ολους μας! Μια καινουργια μερα ξημερωσε στον Πλανητη μας!!

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) on

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις