Ελλάδα

Κλειστή από τις 7 το πρωί σήμερα έως την Κυριακή η κύρια έξοδος της Τρίπολης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης Βόρεια του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, λόγω ανακατασκευής του οδοστρώματος.

Οι ρυθμίσεις ξεκίνησαν από σήμερα, στις 7:00 το πρωί με ολικό αποκλεισμό των κλάδων εξόδου και εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Τρίπολης Βόρεια από και προς τον αυτοκινητόδρομο, και στις δύο κατευθύνσεις (προς Καλαμάτα και Αθήνα). Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει το αργότερο έως το βράδυ της προσεχούς Κυριακής 21 Νοεμβρίου και ώρα 11:00.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης – Άργους δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Στην περίπτωση που οι κατασκευαστικές εργασίες ολοκληρωθούν, γρηγορότερα ο ανισόπεδος κόμβος θα δοθεί σε λειτουργία.

Στο διάστημα που θα είναι κλειστός ο ανισόπεδος κόμβος, Τρίπολη Βόρεια, που αποτελεί την κύρια είσοδο και έξοδο της Τρίπολης από τον αυτοκινητόδρομο, οι διερχόμενοι οδηγοί θα χρησιμοποιούν τους ανισόπεδους κόμβους Τρίπολη Νότια, Τεγέας – έξοδο Σπάρτης και Νεστάνης.

Η κατασκευάστρια κοινοπραξία θα έχει τοποθετήσει κατάλληλη σήμανση για την εξυπηρέτηση των διερχόμενων οδηγών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν φοβάμαι απειλές, να ελεγχθώ κι εγώ για την καθαρότητα των χρημάτων μου» λέει ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τη μαραθώνια κατάθεσή του για τις απάτες στο καζίνο
«Δεν φοβάμαι ούτε για την ίδια μου τη ζωή, να περιμένετε να δεχτώ απειλές τις επόμενες μέρες, ήδη έχω δεχτεί μέχρι τώρα» αποκαλύπτει ο Σπύρος Μαρτίκας
Ο Σπύρος Μαρτίκας