Ελλάδα

Κολωνός: Στις 19 Μαρτίου συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης

Στις 19 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση στη δίκη για τη συγκλονιστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των τριών δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας που εκπροσωπούν το κορίτσι.

Επίσης, αγόρευσε ο δικηγόρος υπεράσπισης κατηγορουμένου πακιστανικής καταγωγής για τον οποίον η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής που του αποδίδεται.

Στόχος του Δικαστηρίου, σύμφωνα με παράγοντες της δίκης, είναι να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις έως το τέλος Μαρτίου.

Κι αυτό προκειμένου να εκδοθεί απόφαση για τους 26 κατηγορουμένους, πριν αρχίσουν να λήγουν τα δεκαοκτάμηνα προσωρινής κράτησης όσων έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.

Μεταξύ αυτών είναι και ο βασικός κατηγορούμενος του οποίου το δεκαοκτάμηνο λήγει στις 7 Απριλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο πόλεμος των drones: Η μετάβαση στο νέο δόγμα και το νέο εγχειρίδιο του ΓΕΣ
Ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό εργαλείο, με επικαιροποιημένες τακτικές, ρεαλιστικά εκπαιδευτικά σενάρια, οδηγίες ατομικής προστασίας και διαδικασίες εξουδετέρωσης εχθρικών πολυκοπτέρων
Ο πόλεμος των drones: Η μετάβαση στο νέο δόγμα και το νέο εγχειρίδιο του ΓΕΣ
Κειμήλια νεκρού σε στρατόπεδο συγκέντρωσης παραδόθηκαν στον 83χρονο γιο του στη Θεσσαλονίκη - Δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του
Πώς οι μαθητές από ένα σχολείο της Άρτας κατάφεραν να επιστρέψουν τα δαχτυλίδια στον 83χρονο που η μόνη ανάμνηση που είχε από τον πατέρα του ήταν μια φωτογραφία
Δαχτυλίδια κρατουμένου σε γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, παραδίδονται στους κληρονόμους του