Ελλάδα

Κορονοϊός: Άλλοι δύο νεκροί στη χώρα μας – 242 συνολικά

Πρόκειται για δύο άνδρες σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8.381. 31 διασωληνωμένοι, ανάμεσα τους και δύο ανήλικοι.

Ακόμα δύο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 242.  Πρόκειται για δύο άνδρες σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ένας 71χρονος κατέληξε σήμερα (23.08.2020) στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Επίσης, κατέληξε ένας 72χρονος στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε διακομιστεί μέσα το βράδυ από το Ιπποκράτειο και είχε διασωληνωθεί.

Ο ηλικιωμένος προερχόταν από τον οίκο ευγηρίας στην Αγία Κυριακή και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Τα τελευταία στοιχεία

Σημειώνεται πως ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8.381, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες. Τα 1.832 (21.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.842 (45.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνολικά, 143 ασθενείς έχουν εξέλθει των ΜΕΘ.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς ο καιρός: Νέα κακοκαιρία από τη Δευτέρα - Καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας σε Ιόνιο, δυτικά, κεντρικά και βόρεια
Πάνω από 100mm βροχής μέχρι τα ξημερώματα στο Ανατολικό Αιγαίο (δυτικά της Λέσβου) από την κακοκαιρία που χτυπά από χθες τη χώρα - Η ανάρτηση Κολυδά
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας 2
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ειρωνεύεται τους Έλληνες του Global Sumud Flotilla στη Γάζα: Ας σας κρατήσουν εκεί στο Ισραήλ
«Δεν θυμάμαι να έχετε φιλοτιμηθεί να πάτε στα κατεχόμενα της Κύπρου. Ούτε ποτέ νοιαστήκατε να κάνετε κάτι για τις δεκάδες χιλιάδες σφαγές Χριστιανών», λέει η Λατινοπούλου
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου 24
Μαρία Καρυστιανού για Νίκο Πλακιά: Ίσως δεν γνωρίζει για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, να του το στείλουμε να το διαβάσει
«Αισθάνθηκα ντροπή που έρχεται μία Ευρωπαία αξιωματούχος να μας πει ότι η χώρα μας προστατεύει το έγκλημα, το οποίο τελείται από πολιτικούς» σχολίασε η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023»
Η Μαρία Καρυστιανού 16