Ελλάδα

Κορονοϊός: Τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα! Νεαρή γυναίκα στην Αθήνα!

Τρία έγιναν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Τα δυο είναι στην Θεσσαλονίκη και το τρίτο στην Αθήνα. Πρόκειται για νεαρή γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Το τρίτο κρούσμα κορονοϊού είναι στην Αθήνα αλλά δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το που νοσηλεύεται αλλά μόνο ότι είναι γυναίκα.

«Είναι στην περιοχή των Αθηνών το τρίτο κρούσμα. Είναι σε καλή κατάσταση και θα νοσηλευθεί σε νοσοκομείο αναφοράς. Είναι νεαρή συμπατριώτισσα», δήλωσε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος για θέματα κορονοϊού κ. Τσιόδρας. Και η γυναίκα που είναι το τρίτο κρούσμα είχε ταξιδέψει σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας.

Ο κ. Κικίλιας επιβεβαίωσε την είδηση που μετέδωσε πρώτο το newsit.gr ότι δηλαδή εκτός από την 38χρονη επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη νόσησε και ο γιος της. 

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της Ελλάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο μεταναστευτικό πλαίσιο: Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, για το άσυλο και τις επιστροφές μεταναστών
Υποχρεωτικός προέλεγχος στα σύνορα, ταχύτερη εξέταση αιτήσεων ασύλου και αυστηρότερο σύστημα επιστροφών προβλέπει το νέο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου
Μετανάστες
Μια selfie η αιτία για την πτώση του τουρίστα στον γκρεμό του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο - Σκάλωσε σε πεύκο και σώθηκε
Ο απρόσεκτος τουρίστας κατά την πτώση του σκάλωσε σε ένα μικρό πεύκο που είχε φυτρώσει στα πρώτα δέκα μέτρα ενός γκρεμού 300 μέτρων, κάτι το οποίο αποδείχθηκε σωτήριο
Πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης