Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κορονοϊός – Βόλος: «Μας είπε ο γιατρός ότι αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε»

Κορονοϊός – Βόλος: «Μας είπε ο γιατρός ότι αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε»

Στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” μίλησε ο σύζυγος της 60χρονης στο Βόλο, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.  

«Ήμασταν ανεμβολίαστοι και εγώ και η σύζυγός μου. Κολλήσαμε τον Οκτώβριο και οι δύο. Η γυναίκα μου είχε μία γνωστή και την προέτρεψε να καλέσει τον εν λόγω γιατρό – αρνητή και της έλεγε ότι είναι άνθρωπος του Θεού. Ήρθε ο γιατρός και τον ενημερώσαμε ότι είμαστε ανεμβολίαστοι, και μας είπε ότι καλώς δεν έχουμε εμβολιαστεί, γιατί σε 4 χρόνια θα είχαμε παρενέργειες», δήλωσε αποκλειστικά στο “Live News” ο κ. Γιώργος.

«Μας είπε ο γιατρός ότι είναι σε αναστολή και μας ενημέρωσε ότι θα πάει σε κάποιον γνωστό του φαρμακοποιό να τα πάρει, γιατί εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω, έχοντας μάλιστα χειρόγραφη συνταγή. Μας πήρε 50 ευρώ γι’ αυτή τη συνταγή», συνέχισε.

«Το απόγευμα έπεσε το οξυγόνο και το δικό μου και της γυναίκας μου. Το είπα στον γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. Ήρθε μετά από μία ώρα με ένα βαλιτσάκι με φορητό οξυγόνο. Ήμουν εξαντλημένος και μου είπε ότι έχει κάποιες μπουκάλες οξυγόνου σε ένα σπίτι να πάμε να τις πάρουμε. Πήρα τον γιο μου τηλέφωνο να πάει να τις πάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 60χρονης.

«Η κατάστασή μου επιδεινωνόταν και ο γιος μου μου είπε να πάμε στο νοσοκομείο. Ο εν λόγω γιατρός μας είπε ότι αν πάμε στο νοσοκομείο θα πεθάνουμε γιατί έλεγε ότι 7 στους 10 πεθαίνουν. Η σύζυγός μου φοβήθηκε και δεν πήγαμε, ωστόσο το οξυγόνο μας ήταν στο 82. Το βράδυ δεν την άκουσα γιατί την έβλεπα χάλια, την πήγαμε στο νοσοκομείο. Νοσηλέυτηκα 23 μέρες στο νοσοκομείο εξαιτίας του γιατρού, η γυναίκα μου απεβίωσε», συμπλήρωσε ο σύζυγος της 60χρονης.

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις