Ελλάδα

Κρίσεις 2019: Αυτά τα ονόματα στελεχώνουν τις “κενές” θέσεις των Επιτελείων – Τι αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ!

Η στελέχωση των "κενών" θέσεων στα Επιτελεία έπειτα από τις προηγούμενες κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών, "έκλεισε" στην τελευταία συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας.

Τι απεφάνθη το ΚΥΣΕΑ, ως προς τα νέα “ονόματα” στις θέσεις των των Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων, Αντιπτεράρχων, Υποστρατήγου και Υποπτεράρχου, που συμπληρώνουν μια σειρά κρίσεων που έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή με την τοποθέτηση του νέο Α/ΓΕΕΘΑ.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ειρήνης Μουρτζούκου το 2023 όταν «αναζητούσε απαντήσεις» για το θάνατο των μωρών της
Δύο χρόνια πριν συλληφθεί για το «θρίλερ» της Αμαλιάδας, η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε «συστηθεί» στο τηλεοπτικό κοινό ως η μητέρα που έχασε δύο μωρά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο
Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι έλεγε στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της το 2023