Ελλάδα

Κρήτη: 43χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό – «Δεν αντέχω άλλο» είπε στην αστυνομία

«Δεν αντέχω άλλο…» φέρεται να είπε στην Αστυνομία μια γυναίκα στο Ηράκλειο στην Κρήτη για τον σύζυγό της τον οποίο κατηγορεί για βιασμό καθ’  όλη τη διάρκεια του πολυετούς έγγαμου βίου τους.

Η γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, κατήγγειλε το πρωί της Πέπτης (24.10.2024) στην Ασφάλεια Ηρακλείου στην Κρήτη βιασμό από τον σύζυγο της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, φέρεται να ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι παρά την επίμονη άρνηση της για ερωτική συνεύρεση, εκείνος ανένδοτος προχώρησε κι εντέλει τη βίασε.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηρακλείου προχώρησαν στην σύλληψη του συζύγου που αναμένεται τώρα να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Ο αυτισμός είναι μη αναστρέψιμη δια βίου διαταραχή και μπορεί να γίνει αντιληπτή ακόμη και από 14 μηνών - Οι γονείς δικαιούνται θεραπείες ειδικής αγωγής οι οποίες συνταγογραφούνται ετησίως
Παιδί
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά τη 16χρονη στα Καμίνια - «Ο οδηγός έκανε πως βάζει αλάρμ και την εγκατέλειψε»
«Στην περιοχή υπάρχουν δύο παιδικές χαρές. Πολλοί είναι αυτοί που δεν σταματούν στην διάβαση και τρέχουν ανεξέλεγκτα ειδικά τις βραδινές ώρες ο δρόμος γίνεται πίστα», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής
Αυτοκίνητο