Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το απόγευμα στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας δυο συγκεντρώσεων. Η πρώτη θα γίνει από αντιεξουσιαστές και η δεύτερη από τη Χρυσή Αυγή.

Προκειμένου να μην «συναντηθούν» οι δυο συγκεντρώσεις, η αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα. Θα τεθούν σε ισχύ από το απόγευμα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στους άξονες των λεωφόρων Βασιλίσσης Σοφίας και Μεσογείων.

Στις 18:00 αντιεξουσιαστές έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στη Ρηγίλλης, ενώ μια ώρα αργότερα η Χρυσή Αυγή έχει ανακοινώσει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της στη λεωφόρο Μεσογείων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Προκειμένου να μη δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα και ταλαιπωρία των οδηγών, η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς να μην περνάνε από τα σημεία των συγκεντρώσεων αλλά ούτε και να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στα σημεία όπου θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Καλούνται επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4