Ελλάδα

Κυψέλη: «Βαθαίνει» το μυστήριο εξαφάνισης της Σταυρούλας – Ερευνάται πιθανή αυτοκτονία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έξι μήνες αφότου η 53χρονη Σταυρούλα χάθηκε από την Κυψέλη, η υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας παραμένει άλυτο μυστήριο. Η έρευνα της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί στη συγκάτοικο της αγνοούμενης, χωρίς να αποκλείεται πλέον και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της για το θρίλερ της εξαφάνισης, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Αυγούστου του 2023 στην Κυψέλη, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης.

Η 53χρονη γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Όπως είπε, τον Σεπτέμβριο του 2022 μία φίλη της Σταυρούλας αυτοκτονεί. Οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν πως πήδηξε από το διαμέρισμα του σπιτιού της αλλά οι Αρχές διαπίστωσαν στη συνέχεια πως είχε πρώτα αυτο-μαχαιρωθεί!

Επιπλέον, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα της 44χρονης γυναίκας που έγραφε: «Λυπάμαι, δεν αντέχω άλλο τη ζωή μου».

Τότε, δεν είχαν βρεθεί στοιχεία εγκληματικής ενέργειας , ενώ συγγενικά της πρόσωπα είπαν πως ο γραφικός χαρακτήρας ήταν δικός της.

Τότε, είχε κληθεί να καταθέσει και η Σταυρούλα, η οποία τους τελευταίους έξι μήνες είναι εξαφανισμένη. Στην κατάθεσή της είπε πως τη γνώριζε 6-7 χρόνια, αλλά είχαν σταματήσει να έχουν πολύ στενές σχέσεις και πως η αυτόχειρας είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, κανείς άλλος από την οικογένεια της γυναίκας δεν είχε δηλώσει κάτι τέτοιο.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεκτιμά τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από ένα χρόνο με την εξαφάνιση της Σταυρούλας. Την ίδια ώρα, συνεκτιμά την κατάθεση της συγκατοίκου της πως μίλησε με κάποιον «Γιώργο» πριν εξαφανιστεί αλλά και τις μαρτυρίες που λένε πως η Σταυρούλα έφυγε μόνη της από το σπίτι.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει ζητήσει άρση των τηλεφωνικών απορρήτων.

Τέλος, οι Αρχές δεν έχουν απτά στοιχεία, τα οποία να αποδεικνύουν πως πρόκειται για δολοφονία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Μαχαιριές στην καρδιά είχαν μητέρα και γιος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των θυμάτων
Στη σορό της 54χρονης εντοπίστηκαν συνολικά 43 μαχαιριές, ενώ στο σώμα του 26χρονου διαπιστώθηκε τραύμα από όπλο τύπου φλόμπερ στον κρόταφο και πέντε μαχαιριές
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η στιγμή που νεαρός εισβάλλει σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μενίδι προσποιούμενος τεχνικό ρεύματος και ψάχνει για χρήματα
Ο νεαρός φαίνεται να κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγει πόρτες και εξερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ηλικιωμένη τον καθοδηγεί χωρίς να γνωρίζει ότι ο τεχνικός «μαϊμού» ψάχνει χρήματα και τιμαλφή
Μενίδι
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
6