Κυριακή, 21 Απρ.
16oC Αθήνα

Κυψέλη: «Βαθαίνει» το μυστήριο εξαφάνισης της Σταυρούλας – Ερευνάται πιθανή αυτοκτονία

Κυψέλη: «Βαθαίνει» το μυστήριο εξαφάνισης της Σταυρούλας – Ερευνάται πιθανή αυτοκτονία

Έξι μήνες αφότου η 53χρονη Σταυρούλα χάθηκε από την Κυψέλη, η υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας παραμένει άλυτο μυστήριο. Η έρευνα της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί στη συγκάτοικο της αγνοούμενης, χωρίς να αποκλείεται πλέον και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της για το θρίλερ της εξαφάνισης, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Αυγούστου του 2023 στην Κυψέλη, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης.

Η 53χρονη γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Όπως είπε, τον Σεπτέμβριο του 2022 μία φίλη της Σταυρούλας αυτοκτονεί. Οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν πως πήδηξε από το διαμέρισμα του σπιτιού της αλλά οι Αρχές διαπίστωσαν στη συνέχεια πως είχε πρώτα αυτο-μαχαιρωθεί!

Επιπλέον, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα της 44χρονης γυναίκας που έγραφε: «Λυπάμαι, δεν αντέχω άλλο τη ζωή μου».

Τότε, δεν είχαν βρεθεί στοιχεία εγκληματικής ενέργειας , ενώ συγγενικά της πρόσωπα είπαν πως ο γραφικός χαρακτήρας ήταν δικός της.

Τότε, είχε κληθεί να καταθέσει και η Σταυρούλα, η οποία τους τελευταίους έξι μήνες είναι εξαφανισμένη. Στην κατάθεσή της είπε πως τη γνώριζε 6-7 χρόνια, αλλά είχαν σταματήσει να έχουν πολύ στενές σχέσεις και πως η αυτόχειρας είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, κανείς άλλος από την οικογένεια της γυναίκας δεν είχε δηλώσει κάτι τέτοιο.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεκτιμά τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από ένα χρόνο με την εξαφάνιση της Σταυρούλας. Την ίδια ώρα, συνεκτιμά την κατάθεση της συγκατοίκου της πως μίλησε με κάποιον «Γιώργο» πριν εξαφανιστεί αλλά και τις μαρτυρίες που λένε πως η Σταυρούλα έφυγε μόνη της από το σπίτι.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει ζητήσει άρση των τηλεφωνικών απορρήτων.

Τέλος, οι Αρχές δεν έχουν απτά στοιχεία, τα οποία να αποδεικνύουν πως πρόκειται για δολοφονία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις