Ελλάδα

Λένα Σαμαρά: Το σπαρακτικό «αντίο» του αδελφού της Κώστα – Η έκκληση του Αντώνη Σαμαρά για την κηδεία της

«Θα έδινα την ζωή μου για να μην συμβεί αυτό», έγραψε ο αδελφός της - Η νέα ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού με την οποία καλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για κοινωφελείς σκοπούς

Δεν μπορεί κανένας να αντιληφθεί τον πόνο που βιώνει η οικογένεια Σαμαρά από τον θάνατο της 34χρονης Λένας Σαμαρά, κόρης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αδελφός της, με ανάρτηση στα social media, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Λένα Σαμαρά η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, σε ηλικία 34 χρόνων. Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως από την μια στιγμή στην άλλη, η αδελφή του έφυγε από τη δίπλα του.

«Αγγελούδι μου, αδερφούλα μου…θα έδινα την ζωή μου για να μην συμβεί αυτό…Πως να αντέξω χωρίς εσένα, την ζεστή αγκαλιά σου και την υπέροχη ψυχή σου, που μας γέμιζε όλους καθημερινά. Στα δύσκολα και στα εύκολα ήμασταν πάντα μαζί ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Δεν θα φύγεις ποτέ. Είσαι κομμάτι παντοτινό της καρδιάς και της ζωής μας. Σε λατρεύω Λενάκι μου», έγραψε ο Κώστας Σαμαράς.

Η κηδεία της Λένας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Ο πρώην πρωθυπουργός, το πρωί του Σαββάτου, έκανε νέα ανάρτηση στα social media ζητώντας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για κοινωφελείς σκοπούς.

«Αντί στεφάνου για τη Λένα, η οικογένειά μας παρακαλεί, όσους το επιθυμούν, να ενισχύσουν φορείς με κοινωφελείς σκοπούς και δραστηριότητα. Αυτό ήθελε η Λένα μας», έγραψε ο Αντώνης Σαμαράς παραθέτοντας λίστα με όλα τα ιδρύματα όπου μπορούν να κατατεθούν τα χρήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκρηκτικό κοκτέιλ με 40αρια και θυελλώδεις ανέμους έως 8 μποφόρ - Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Κυριακή
«Πορτοκαλί» συναγερμό έχει σημάνει η Πολιτική Προστασία για τους ισχυρούς ανέμους των 8 μποφόρ που θα πνέουν τις επόμενες μέρες - Επιστρέφουν οι υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Μαγευτικές εικόνες από την Πανσέληνο του Αυγούστου - Το φεγγάρι του «Οξύρρυγχου» έλουσε με φως όλη τη χώρα
Η πανσέληνος του «Οξύρρυγχου» χαρακτηρίζεται και ως «υπερπανσέληνος», αφού το φεγγάρι είναι έως και 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο, προσφέροντας το αυτό μοναδικό θέαμα
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στο Σούνιο