Ελλάδα

Μαγνησία: Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο του Γιάννη Καραμπάτση – Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στη σορό

Δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό του Γιάννη Καραμπάτση που βρέθηκε στη Μαγνησία.

Η σορός του 49χρονου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, το περασμένο Σάββατο (17.08.2024) στο Πτελεό Μαγνησίας και οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του άντρα.

Οι αρμόδιοι συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν εντοπίστηκαν σοβαρές κακώσεις στο νεκρό σώμα του 49χρονου.

Την ίδια ώρα, βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών – και πληθώρας άλλων – εξετάσεων και είναι σαφές ότι το θέμα δεν έχει κλείσει ούτε ιατροδικαστικά, ούτε προανακριτικά.

Από την πλευρά της οικογένειας, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου, δηλαδή στραγγαλισμού καθώς στη σορό, όπως ισχυρίζονται, δεν βρέθηκε η γνάθος και ο οισοφάγος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα του άνδρα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού, δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στη σκέψη, πως έχουν να κάνουν με δολοφονία.

Το τελικό όμως  πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης είναι εκείνο που θα διαλευκάνει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απαγορεύονται τα θαλάσσια σπορ και τα τζετ σκι στην Αττική - Αναλυτικά η λίστα με τις περιοχές και τις ώρες
Η απαγόρευση κυκλοφορίας ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων ατομικών σκαφών – θαλάσσιων μοτοποδηλάτων, ισχύει κατά τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο μεταξύ των ωρών 14:00 – 17:00
Θαλάσσια Σπορ 4
Χειροπέδες σε 63χρονο εκπαιδευτικό που είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλακή για ασέλγεια ανηλίκων και κρυβόταν στην Κορινθία
Ο 63χρονος εκμεταλλευόμενος τόσο την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικός σε Ειδικό Δημοτικό σχολείο της Αττικής όσο και τις δυσκολίες των ανήλικων μαθητών, τέλεσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών
istock
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη: Οι αναρτήσεις για τα 13 χρόνια χωρίς τη Μαρίκα Μητσοτάκη – «Μαμά μου, πόσο μου λείπεις!»
Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (6.5.25) από τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη το 2012. Με αναρτήσεις τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και...
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρίκα Μητσοτάκη