Ελλάδα

Μαρινέλλα: Πέμπτο 24ωρο στη ΜΕΘ – Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας Μαρινέλλας, καθώς η μεγάλη ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη (25.9.2024) στη σκηνή του Ηρωδείου.

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται για 5ο συνεχόμενο 24ωρο στη ΜΕΘ, χωρίς ωστόσο να είναι διασωληνωμένη, ενώ διατηρεί κάποια επαφή με το περιβάλλον μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, μιας και το αιμάτωμα είναι σε περιοχή του εγκεφάλου που δεν επηρεάζει την ομιλία.

Οι γιατροί αναμένεται να υποβάλουν τη Μαρινέλλα σε μια σειρά από απεικονιστικές και μη εξετάσεις, για να διαπιστώσουν την ακριβή κατάσταση της υγείας και το μέγεθος του αιματώματος.

Σημειώνεται πως οι γιατροί ελπίζουν να μην υπάρξει υποτροπή και η Μαρινέλλα να επανέλθει γρήγορα στην καθημερινότητά της.

Την ίδια ώρα, οι θεράποντες ιατροί θέλουν να αποφύγουν ένα χειρουργείο και ελπίζουν ότι το αιμάτωμα θα υποχωρήσει με τη φαρμακευτική αγωγή.

 

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη και τα εγγόνια της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 2