Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάριος Θεμιστοκλέους για Γιώργο Τράγκα: Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από τον κορονοϊό

Κορονοϊός

Στον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έδωσε μάχη με τον κορονοϊό, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (14/12) στο MEGA. «Διάφορες φωνές που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, ορισμένες φορές και στα όρια της καθόλου σοβαρότητας, στοιχίζουν ζωές», σημείωσε μεταξύ άλλων. 

«Απόψεις που είτε παίρνουν πολιτική χροιά είτε οφείλονται σε βαθύτερα κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά ζητήματα. Η στιγμή μπροστά στον κορονοϊό είναι η ζωή και ο θάνατος, και αυτό φαίνεται με τραγικό τρόπο και στα δημόσια πρόσωπα στις ζωές που χάνονται σε καθημερινή βάση», είπε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. «Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός», πρόσθεσε, εκφράζοντας τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό από τις 4 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Σωτηρία, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12). Η κατάσταση του γνωστού δημοσιογράφου επιδεινώθηκε ραγδαία, και παρά τις προσπάθειες τους οι θεράποντες ιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις