Ελλάδα

Μαρκόπουλο: Το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς συνδέεται με τον θάνατο του 5χρονου τον Νοέμβριο – Μια σύλληψη

Οι Αρχές κάνουν λόγο για βεντέτα ανάμεσα σε δύο ομάδες Ρομά - Συνελήφθη ένας 28χρονος και αναζητούνται οι άλλοι δράστες

«Βεντέτα» βλέπουν οι Αρχές πίσω από το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Μαρκόπουλο, όπου δύο γυναίκες Ρομά τραυματίστηκαν την Παρασκευή (20.12.2024), ενώ ένας άνδρας συνελήφθη. Το περιστατικό συνδέεται με τον θάνατο του 5χρονου στην ίδια περιοχή.

Οι δράστες φέρεται να ανήκουν στο περιβάλλον του παιδιού ηλικίας 5 ετών Ρομά που είχε χάσει τη ζωή του από σφαίρα στις αρχές Νοεμβρίου στο Μαρκόπουλο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι διαφορές ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές αφορούν ναρκωτικά.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στην σύλληψη ενός 28χρονου άνδρα, τον οποίο έχουν κατονομάσει οι δύο τραυματισμένες γυναίκες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 28χρονος μαζί με άλλα άτομα και κινούμενοι με δύο οχήματα επί της οδού Φιλομήλας στην περιοχή του Μαρκοπούλου, προσέγγισαν ένα και αφού αποβιβάστηκαν από τα οχήματα, άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο γυναικών οι οποίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

‘Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νοτιοανατολικής Αττικής μετά από προανάκριση ταυτοποίησαν τον 28χρονο ως εμπλεκόμενο και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν στην περιοχή του Μαρκοπούλου και τον οδήγησαν στην έδρα της Υπηρεσίας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των έτερων εμπλεκομένων συνεχίζονται.

 

.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κρύβονται στα βουνά 5 άνδρες από το μακελειό στα Βορίζια - Οι 200 κάλυκες θα δείξουν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν
Παραμένει άγνωστο αν θα γίνει σήμερα η κηδεία του 39χρονου, καθώς η σορός του παραμένει στο νεκροτομείο, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος να σημειωθούν νέα επεισόδια
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια 16
«Εάν ο Γιάννης Λάλας ήταν που πήρε τη ζωή του Γιώργου μου ας τον συγχωρήσει ο Θεός» - Η συγκλονιστική ανάρτηση της χήρας Καραϊβάζ
«Μ' έπιασε μια τρεμούλα μου κόπηκαν τα πόδια είναι σαν να ξαναζώ τη δολοφονία του Γιώργου μου όλα γυρνούν στο κεφάλι μου» γράφει σε ανάρτησή της η Στάθα Καραϊβάζ
Η Στάθα Καραϊβάζ