Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μαρτυρία σοκ 17χρονου μέλους συμμορίας: Έχω μαχαιρώσει και έχω κλέψει – Πρότυπά μου είναι οι trappers

Μαρτυρία σοκ 17χρονου μέλους συμμορίας: Έχω μαχαιρώσει και έχω κλέψει – Πρότυπά μου είναι οι trappers
Eurokinissi (αρχείο)

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί η βία ανηλίκων. Τα περιστατικά με συμμορίες εφήβων είναι σχεδόν καθημερινά, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό.

Συμμορίες ανηλίκων με μέλη μαθητές δρουν σε πολλά σχολεία, τρομοκρατώντας συνομήλικα ή και μικρότερα παιδιά. Σε μία μαρτυρία που συγκλονίζει προχώρησε ένας 17χρονος στο STAR, ομολογώντας τις εγκληματικές του πράξεις.

«Έχω μαχαιρώσει ένα παιδί με ιατρικό ψαλίδι, έχω κλέψει ένα κινητό, με έχουν πιάσει τρεις φορές και τη μία μπήκα αυτόφωρο. Όλο αυτό ξεκίνησε από μία συμμορία ανηλίκων εδώ όπου είμαστε, στο Μενίδι, για το ποιος είναι ο δυνατότερος στις πλατείες» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο νεαρός.

«Προσπαθούσαμε να δείξουμε τη δύναμή μας στους κατώτερούς μας. Αν πωλούσαν τσαμπουκά και τα σχετικά, με το ξύλο και μερικές φορές με μαχαίρια. Τον ρώτησα: ”Εσύ είσαι ο μάγκας μέσω διαδικτύου;” και μου λέει ”ναι” και άρχιζα να τον χτυπάω και μετά να βγάζω το ψαλίδι και να τον καρφώνω», λέει ο 17χρονος και συνεχίζει:

«Τα πρότυπά μου είναι οι trappers που έχουν βγει στη γενιά μας τώρα, που βρίζουν τις γυναίκες και στα video clip τους είναι με όπλα. Τη φοβάμαι τη φυλακή, με όλα αυτά που έχω κάνει», επισημαίνει ακόμη ο 17χρονος.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του STAR:

   

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις